Tuanzebe egyre érettebb

Axel Tuanzebe úgy érzi, sokat fejlődött a játéka és az, hogy több időt tölt az első csapattal, érettebb játékossá tette őt.


A 19 éves labdarúgó elutazhatott a nyári túrára és bár hátproblémája miatt a szezon eleje kiesett neki, az előző héten elrepülhetett a csapattal Moszkvába, ahol Bajnokok Ligája meccset nyert meg a United 4-1-re.

 

Tuanzebe a közelmúltban interjút adott az MUTV-nek, melyben említést tett eddigi fejlődéséről és arról, miként akar tanulni a jövőben is.

 

"Azt mondanám, érettebb lettem és a stílusom is érettebbé vált. Úgy vélem, jobb döntéseket hozok most azáltal, hogy megtanulom a csapatot előtérbe tenni önmagammal szemben" - magyarázta a fiatal. "Ez hatalmas része annak, hogy a keretbe kerüljek, hiszen minden, amit teszel arról szól, hogy próbálsz a csapatnak segíteni."

 

"Már több mint fél szezon óta vagyok az első kerettel és folyamatos a tanulás. Nincs olyan pont, amikor már nem tanulsz többet, ez mindig egy folyamatos út. A moszkvai utazás egy óriási élmény volt és a felkészülés egy másabb módja, mert hosszabb ideig ott voltunk, ott edzettünk, így apró dolgokat szerzel magadnak."

 

 

Tuanzebe még nem játszott a nagyok között ebben a szezonban, de az orosz fővárosban leülhetett a kispadra. Lelkes megfigyelője volt a Vörös Ördögök kiváló szezonkezdésének és nagyon dicsérte új csapattársát, Romelu Lukakut.

 

"A szezon rajtja óta minden teljesítmény nagyon jó volt. Ez a felkészülési időszakból épült fel és ha ez folytatódik, hozzátéve azt a fajta testvériességet, ami a csapatot jellemzi, úgy olyanok leszünk, akikre oda kell figyelni."

 

"Mindenki örül. A menedzser forgatja a csapatot, játékosok kerülnek ki és be és szuper eredményeket hoztunk."

 

"Romelu csodálatos volt számunkra" - folytatta Axel. "Kiválóan beilleszkedett. Hét nyelven beszél, így a keret minden tagjával képes kölcsönhatásba kerülni. Nagy inspirációt jelent nekünk és remek példakép. Egy igazán jó srác, a pályán kívül is beszél mindenkivel, ami szerintem nagyszerű tulajdonsága."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!