Mourinho kifakadt Jones miatt

José Mourinho "naiv" és "túl őszinte" jelzőkkel illette magát, miután kifakadt Gareth Southgate-re és az angol válogatottra azt illetően, ahogy Phil Jonest és sérülését kezelték.


A Manchester United védője valószínűleg kihagyni kényszerül a szombati, Newcastle elleni bajnokit, miután múlt pénteken idő előtt el kellett hagynia a pályát az angol válogatott döntetlenre végződött Németország elleni barátságos mérkőzésén.

 

Mourinho dühös, amiért védője egyáltalán pályára lépett annak a ténynek az ismeretében, hogy hány héten keresztül küszködött sérüléssel a szezon korábbi részében.

 

"Természetesen, Phil Jonesnak volt egy problémája korábbról. Három héten keresztül akadályozta a játékban ez a probléma, emiatt nem tudott klubja rendelkezésére állni, majd extrém körülmények között [a Chelsea ellen] egy mérkőzésen pályára lépett, mert nagyon fontos összecsapásról volt szó" - kezdte a Daily Mirrornak a portugál menedzser.

 

"Majd elmegy a válogatotthoz és egy olyan problémával tér vissza, amelyről mindenki tudja, hogy egy kiújult sérülés."

 

 

Mourinho dühét nem igazán csillapította az a tény sem, hogy Danny Drinkwater és Fabien Delph sem szerepelt Gareth Southgate keretében ezúttal.

 

"Mindig van néhány olyan klub, akiknek a játékosaival mindig van valami" - tette hozzá. 

 

"Lehet az a körme, egy kis influenza, vagy a kis lábujja és azonnal visszahívják a klubjához, ahol aztán megfelelően tud pihenni."

 

"Emellett vannak az olyan klubok is, ahol a menedzser túl naiv és őszinte, és azt mondja a játékosának, hogy menjen, és ilyenkor néha ennek issza meg a levét."

 

"Nagyon szeretném látni, hogy azok a játékosok, akik nem mentek el a válogatottba, a hétvégén játszani fognak-e. Drinkwater? Delph? Aki egészen biztosan nem fog játszani az Jones." 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!