Marouane Fellaini nem lesz ott az ünnepi keretben

José Mourinho beismerte, nem biztos benne, hogy mikor fog visszatérni Marouane Fellaini, így az biztos, hogy az ünnepi keretben nem lesz benne.


Michael Carrick is ki fogja hagyni a tíz nap alatt lejátszandó négy mérkőzést, mert kezeltetnie kell a szívritmuszavarát, ami a szeptemberi, Burton elleni Ligakupa mérkőzés óta okoz zavart nála.

 

A Unitednél két védő, Antonio Valencia és Eric Bailly is sérült.

 

Fellainivel épp a szerződéshosszabbítási ügyének közepén vannak a januári átigazolási időszak előtt és Mourinho már kifejezte a középpályás elvesztése iránti aggodalmát.

 

 

"Fellaini nem áll a rendelkezésünkre, ahogy Michael Carrick sem" - mondta.

 

Arra a kérdésre, hogy van-e pontos előrejelzés a középpályásokkal kapcsolatban, azt felelte: "Nem, de a karácsonyi időszakban nem áll a rendelkezésünkre."

 

"Valencia sem, ezt tudják. Eric Bailly-t műtik, vagy már végeztek vele, vagy még mindig ott van. Van még más? Nincs, mindenki rendben van."

 

Mourinho elmondta, hogy néhány játékos nem akart bemenni az öltözőbe az Ashton Gate-en lejátszott, Bristol elleni sokkoló 2-1 után, de a portugál elmondta, hogy nem írt le egyetlen gyengén teljesítő játékost sem a vereség után.

 

"Nem, nem hoztam döntést az éjszaka hevében" - mondta.

 

"Egyáltalán nem. Jól tudják, hogy elsősorban (a média) szeretnek beszélni a vesztesekről. Pedig többet kellene a győztesekről."

 

"Amit már mondtam a mérkőzés után: Szerencsések voltak és sokat harcoltak ezért, és ez a legszebb dolog, ami megtörténhet a fociban, amikor egy alacsonyabb osztályú csapat megveri az óriást.

 

"A labdarúgás annyira megváltozott, hogy az alacsonyabb ligások sokkal profibbak lettek, így ez máskor is megtörténhet"


Skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Burnley

Premier League 20. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!