Herrera sok pozitívumot lát

Ander Herrera úgy érzi, a Manchester United sok pozitív dolgot kaphat az Everton elleni, 2-0-ra megnyert bajnokiból.


A Vörös Ördögök kettőt lőttek a Mersey-partiaknak az év első bajnokiján, ráadásul a második félidőben lenyűgözően játszottak, így lezárták azt a három mérkőzéses döntetlen sorozatukat, mellyel az előző évet zárták.

 

Herrera úgy érzi, a játékosok kezdik elkapni csúcsformájukat, különösen Jesse Lingard.

 

"Úgy vélem, sok lehetőségünk van" - mondta a baszk játékos. "Sok középpályással játszottunk, de más mérkőzésen több szélsőre lehet szükségünk, így nem panaszkodhatunk, hisz fantasztikus keretünk van és nincs kifogásunk, amikor döntetlent érünk el, vagy kikapunk. Jól dolgoztunk, de más típusú játékra is készen állnak játékosaink."

 

"Megérdemeltük, hogy gólt szerezzünk. Volt egy lövésem az első félidőben, mint ahogy Paulnak és Jesse-nek is, ha nem tévedek. Aztán a második játékrészben, Jesse fantasztikus találata előtt, megint volt lehetőségünk Juan révén, valamint Luke Shaw nagyon jó beadásokat adott. Sok helyzetet teremtettünk, lövéseink is voltak, sok betörést csináltunk, többször kényszerítőt, szóval sok jó dolgot, amiket továbbra is tennünk kell."

 

Herrera szerint ahogyan Lingard képes lőni jelenleg, az minden figyelmet megérdemel.

 

"Fantasztikus. Amikor ilyenre vagy képes, akkor lőni, lőni és lőni kell. Jelenleg én nem tudom ezt - három lövésem volt és nem szereztem gólt, de keresem azt a pillanatot."

 

 

"Jesse most abban a helyzetben van, továbbra is próbálkoznia kell lövéssel, ám az, amilyen bemozgásai vannak, az szintén nagyon fontos számunkra. Nagyon gyors focista; senki nem tud hozzáérni, nagyon örülünk neki. Fejlődni akar, fantasztikus játékossá akar válni - minden edzésen láthatod és a meccseken is mutatja ezt."

 

"De nem csak róla akarok beszélni; Anthony is zseniális volt. Régóta nem játszott csatárként, mégis fantasztikusan teljesített. Juan szintén remekelt, középpályásként segített, Victor [Lindelöf] nem a posztján szerepelve nagyszerű volt, úgyhogy van néhány nagyon jó dolog, amit kiemelhetünk ebből a mérkőzésből."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Derby County

FA-kupa 3. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!