Shaw: Axelben minden megvan

Luke Shaw úgy érzi, Axel Tuanzebe képes lesz megkaparintani a jövőben egy középső védő posztot.


Az angol szélső védőt lenyűgözte a manchesteri akadémián nevelkedett Tuanzebe, aki ebben a szezonban az első csapat tagja, ám elképzelhető, hogy január végén kölcsönbe kerül a szezon végéig.

 

Jose Mourinho korábban már említette, micsoda potenciál van Axelben és Shaw úgy érzi, a 20 éves klasszis középső védővé nőheti ki magát azután, hogy már játszott a három középső védős rendszer bal szélén, játszott már jobb bekk poszton és a középpályán is az idényben.

 

"Úgy gondolom, Alex csodálatos" - mondta Shaw az MUTV-nek. "Ijesztő, micsoda tehetség rejlik benne. Erős, gyors, energikus, jól olvassa a játékot, jól passzol, minden megvan benne."

 

"Számomra ő leginkább középső védő, de ahogy mondtam, minden megvan benne és még nagyon fiatal."

 

 

"Visszanézek a Swansea elleni, idegenben lejátszott meccsre [a Ligakupában], néhány embert meglephetett volna, hogy kezdett, de senkit nem hagyott cserben. Ültem a padon, boldog és büszke voltam miatta, mint ahogy Scott [McTominay] miatt is. Mindketten félelmetesek voltak, különösen Axel, mert szerintem Scotty játszott már az előző meccsen is."

 

"Ez volt Axel első komplett meccse a szezonban, egy jó csapat ellen. Nekem ő volt a meccs embere és azt hiszem, az emberek tudják, milyen különleges tehetségünk van."

 

"Nem láttuk sokszor őt, de remélhetőleg mi és a szurkolók is többet láthatják, hiszen én látom edzéseken és minden nap fejlődik, építi önbizalmát. Mindig készen áll arra, hogy pályára lépjen."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Burnley - Manchester United

Premier League 24. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!