Hivatalos: Tuanzebe kölcsönbe került

A Manchester United saját nevelésű védője, Axel Tuanzebe kölcsönbe a másodosztályú Aston Villa csapatához csatlakozott a 2017/18-as szezon második felére.


A sokoldalú 20 éves játékos a szezon első felében 3 mérkőzésen jutott szóhoz José Mourinho felnőtt csapatában, azt követően, hogy az előző szezonban már bemutatkozhatott a legmagasabb szinten a klub színeiben.

 

A Swansea City elleni Ligakupa siker alkalmával lenyűgöző teljesítményt nyújtott, majd csereként jutott szóhoz előbb a CSZKA Moszkva elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen, illetve az új évi Everton elleni bajnoki győzelem során is. Tuanzebe legutóbb Dubaiba is elutazott a csapattal, ahol egy pár napos edzőtáborban vett részt társaival.

 

 

A 2017/18-as szezon második felében a tartalékok csapatkapitánya a United legenda Steve Bruce által irányított Villában pallérozódhat majd, ahol nem csupa ismeretlennel kell majd együtt játszania, hiszen szintén kölcsönben a csapatnál véd Sam Johnstone, illetve a korábbi Vörös Ördögök közül James Chester és Ritchie De Laet is Birminghamben futballozik. 

 

Johnstone folyamatos játéklehetőséget kapott eddig, mint a Villa első számú kapusa, 28 Championship mérkőzésen pedig 12 alkalommal gólt sem kapott. 

 

Hasonló mennyiségű lehetőségben bízik Tuanzebe is, aki az egykori Chelsea és angol válogatott kiválóság, John Terry mellett játszva harcolhatja ki a Villa visszajutását a Premier League-be 2 év szünetet követően, amelyre minden esélyük meg is van, miután jelenleg a 4. helyet foglalják el.

 

A Unitednél mindenki sok sikert kíván Axelnek!


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!