Lingard: Felkészültünk az utolsó erőbedobásra

Jesse Lingard elmondása szerint a Manchester United játékosai a 2017/18-as szezon utolsó válogatott szünetét követően már izgatottan várják az utolsó hetek eseményeit.


Lingard a Vörös Ördögök egyik legjobban teljesítő játékosa volt a világbajnokságra való felkészülést segítő barátságos mérkőzéseken, Hollandia ellen ugyanis megszerezte első gólját az angol válogatottban, míg Olaszország ellen ő készítette elő Jamie Vardy vezetőgólját a Wembley-ben.

 

A figyelem mostantól azonban az idény utolsó hat hetére szegeződik, miután José Mourinho legénysége szeretné megszilárdítani második helyét a Premier League táblázatán és elhódítani az FA-kupát is, Lingard szerint pedig az egész csapat készen áll arra, hogy utolsó erejükig küzdjenek céljaikért.

 

"Mi mindig készen állunk" - kezdte a MUTV-nek.

 

"Játékosként csak élvezed a játékot és minden mérkőzésen a lehető legtöbb percet szeretnéd a pályán tölteni. Csapatként rengeteg motivációt jelent az számunkra, hogy esélyünk van még megnyerni az FA-kupát és odaérhetünk a bajnokság második helyére is."

 

"Itt-ott mindegyikünknek volt ideje regenerálódni, ez pedig segít minket abban, hogy a fontos szituációkban élesek legyünk, és ezután a szünet után mindenki nagyon eltökélt."

 

 

Lingard reflektált a saját szempontjából emlékezetesre sikerült Angliával eltöltött napjaira, majd figyelmét már az előttük álló Swansea City elleni bajnokira fordította, ahol csak és kizárólag a győzelem elfogadható eredmény számukra az Old Traffordon.

 

"Ez létfontosságú. Természetesen voltak hullámhegyek és hullámvölgyek a szezonunk során, de ha mérkőzéseket tudsz nyerni az mindenkit felemel, ha pedig ezt sikerülne elérnünk hétvégén, akkor a következőre még jobb hangulatban készülhetnénk" - tette hozzá.

 

"Jó formában érzem magamat, és tudom, hogy ezt a pályán nyújtott teljesítményemben hétről-hétre meg kell mutatnom. Megakarom mutatni a szurkolóknak és a menedzsernek, hogy mire vagyok képes."

 

"Személy szerint nagyon sikeresnek ítélem meg az angol válogatottnál töltött időszakot. Mindkét mérkőzésen játszottam, és góllal illetve gólpasszal járultam hozzá a csapat teljesítményéhez. Ez hatalmas lökést ad számomra, és jó érzés volt a csapat segítségére lenni."

 

Amikor ismét a Unitedre térve beszélt, így folytatta:

"Nagyon keményen kell dolgoznod az edzéseken. Ez a legfontosabb dolog, és ha ezt képes vagy megtenni, akkor bekerülsz a csapatba is, ahol megismételheted ezt a teljesítményt is. Ez az, amire törekszem ebben a szezonban, és azt gondolom, hogy személyesen ebben nagyon jól is állok."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Swansea Cty

Premier League 32. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!