Nem tervezik Martial eladását a Unitednél

Része az új szezonra vonatkozó terveknek, ezért nem tervezik Anthony Martial eladását a Manchester Unitednél, értesültek a Sky Sports hírforrásai.


Martial ügynöke, Philippe Lamboley a francia médiával közölte, a játékos a United elhagyása mellett döntött, annak ellenére, hogy a klubnál szerződést hosszabbítanának vele.

 

Lamboley elmondása szerint a felek nem jutottak dűlőre a tavalyi év vége óta húzódó egyeztetések során, azt azonban elmondta, az "utolsó szó" joga a Manchester Unitednél van azzal kapcsolatban, hogy Martial az Old Traffordon marad-e.

 

"Úgy gondolom, hogy amikor a Manchester United, a világ legnépszerűbb klubja a tárgyalófél, muszáj megjegyezni, hogy nyolc hónapos tárgyalás során nem sikerült megállapodást kötnünk, hiszen valójában nem akarják őt a csapat fontos tagjává tenni. Ez a döntés gyökere; egy jól átgondolt döntésé" - mondta Lamboley.

 

 

A Sky Sports News értesülései szerint a Tottenhamnél régóta érdeklődnek Martialért, 2015-ben pedig meg is próbálták leigazolni a játékost, aki helyettük a Unitedet választotta 36 millió fontért cserébe.

 

A Vörös Ördögök menedzsere, José Mourinho többek között Martial teljesítményét is többször illette kritikával a magunk mögött hagyott szezon során, később azonban dicsérte a korábbi Monaco támadót azt állítva, olyan, mintha "új játékost kapott volna" személyében.

 

Martial az előző idényben csak 18 alkalommal volt kezdő a Premier Leagueben és csak 9 bajnoki gólt szerzett. Nem meglepő, hogy kimaradt Franciaország világbajnoki keretéből is.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!