Martial távozna Manchesterből

Anthony Martial ügynöke azt állította, a játékos úgy döntött, elhagyná a Manchester Unitedet.


Philippe Lamboley, a USFA menedzsment igazgatója elmondta, a Vörös Ördögök nem szeretnék elveszíteni a francia támadót, ám nem sikerült egyezségre jutni egy új szerződés ügyében.

 

A Tottenhamnél régóta célkeresztben van Martial, állítja a Sky Sports News, ám a Unitedé az utolsó szó abban, hogy a játékos távozik vagy marad a nyáron.

 

"Miután elgondolkodott a lehetőségekről és forgatókönyvekről, Anthony úgy döntött, szeretné elhagyni a Manchester Unitedet" - nyilatkozta Lamboley az RMC Sportnak. "Számos forgatókönyv létezik, ám korai erről beszélni, Anthony majd elmagyaráz mindent később."

 

"A Manchester United szeretne szerződést hosszabbítani Martiallal és nem akarják, hogy távozzon, de hónapokon át nem tudtunk megállapodni."

 

 

"Úgy gondolom, hogy amikor a Manchester United, a világ legnépszerűbb klubja a tárgyalófél, muszáj megjegyezni, hogy nyolc hónapos tárgyalás során nem sikerült megállapodást kötnünk, hiszen valójában nem akarják őt a csapat fontos tagjává tenni. Ez a döntés gyökere; egy jól átgondolt döntésé."

 

"Azonban nagyon fontos megjegyezni, hogy jelenleg szerződés köti őt Manchesterbe, így a klubé lesz az utolsó szó, amit tiszteletben fogunk tartani. Mindazonáltal, nem azt a jövőt látjuk, mint amit a klubnál. Ma Anthony csalódott, mert az utóbbi három évben imádta a klubot és a szurkolóit is."

 

A United menedzsere, Jose Mourinho többek között Martialt is kritizálta teljesítménye miatt, ám később azt nyilatkozta róla, olyan volt, mintha új játékost kapott volna. Ugyanakkor Martial - akit a Tottenham is szeretett volna leigazolni 2015-ben - csupán 18 bajnokin szerepelt kezdőként a legutóbbi szezon alatt, kilenc gólig jutott.

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!