Hivatalos: Tuanzebe újra kölcsönben

A Manchester United védője, Axel Tuanzebe egy újabb kölcsönszerződés keretében ismét csatlakozott az Aston Villa együtteséhez.


A 20 éves játékos az előző szezon második felét már Birminghamben töltötte, de egy sérülés miatt csak kis mértékben tudott hozzájárulni a klub feljutási törekvéseihez. Az egykori Vörös Ördög Steve Bruce ettől függetlenül továbbra is nagyon jó véleménnyel van a fiatal bekkről és mivel a Villa szeretné kiköszörülni a csorbát a májusi, Fulham ellen elveszített play-off döntőt követően, újból megállapodásra jutottak a Uniteddel a játékos kölcsönvételéről.

 

Azt követően, hogy a manchesteriek felkészülési szezonbeli kötelezettségei a tegnapi nappal lezárultak, Tuanzebe így ismét távozhatott ideiglenesen annak érdekében, hogy folyamatos játéklehetőséget kapjon felnőtt szinten.

 

 

A manchesteriek akadémiáján nevelkedett védő értékes tapasztalatokkal gazdagodott a United nyári felkészülési túráján, vasárnap a Bayern München elleni utolsó mérkőzésen pedig a 79. percben állhatott be csereként. A múltban José Mourinho több alkalommal is dicsérte és örül, hogy most ismét bizonyítási lehetőséget kaphat a Villánál.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!