Matic: Lépjenek elő a vezérek

Nemanja Matic felhívást intézett a Manchester Unitedbeli csapttársaihoz, elmondása szerint azért, hogy kedden, amikor a Valenciát fogadják a Bajnokok Ligájában, kiderüljön, hogy kik a csapat vezérei.


A Vörös Ördögökre egyre nagyobb nyomás nehezedik a szombati West Hamtől idegenben elszenvedett 3-1-es vereségüket követően, amely már a harmadik zakójuk volt az idei bajnoki szezonban, és jelenleg csak 10. helyen állnak a Premier League tabelláján.

 

José Mourinhot elmondása szerint nem foglalkoztatják a jövőjével kapcsolatos pletykák és találgatások, pedig Paul Pogbával sincsen vélhetően túl jóban azt követően, hogy múlt héten az edzőpályán is összeszólalkoztak.

 

Hétfői nyilatkozatában Mourinho arról beszélt, bizonyos játékosokat "jobban érdekli a csapat sikere, mint másokat", Matic pedig arra ösztökéli az öltöző vezéreit, hogy lépjenek elő és mutassanak jó példát a Valencia ellen.

 

"A vezéreknek a pályán kell lenniük" - kezdte a szerb középpályás.

 

"A vezérek nem félnek játszani, úgyhogy holnap majd meglátjuk, hogy kik azok, akikre ezt a jelzőt lehet használni."

 

 

"Mindenki felelősséggel tartozik. Beszélgettünk egymás között és tudjuk, hogy nem jó a helyzetünk és jobb teljesítményre vagyunk képesek. Mindenki megpróbál minél többet tenni a csapatért."

 

"Holnap jó esélyünk mutatkozik ennek a bebizonyítására egy nagy csapat ellen. Arra számítok, hogy mindenki többet fog kiadni magából és sokkal koncentráltabb lesz."

 

"Szombaton nem játszottunk jól, de minden tőlünk telhetőt megtettünk, amire abban a pillanatban képesek voltunk. Nagyon rosszul sikerült az a mérkőzés, ezért pedig vállalnunk kell a felelősséget."

 

"Nem hiszek abban, hogy volna olyan játékos, aki amikor a pályára lép, akkor nem akarna minden tőle telhetőt megtenni. Valami nagyon nem működött jól."

 

"Számomra ez volt a legrosszabb mérkőzés, mióta a Man Utd játékosa vagyok. Én a tükörbe néztem és tudom, hogy hol kell javulnom."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!