Mourinho biztos a maradásában

José Mourinho magabiztos azt illetően, hogy a Manchester United nem meneszti kispadjáról, azzal kapcsolatban azonban megtagadta a válaszadást, hogy a szombati West Ham United elleni bajnoki vereséget követően találkozott-e Ed Woodward ügyvezető alelnökkel.


Mourinho jövője minden korábbinál jobban megkérdőjeleződött a London Stadiumban beszedett 3-1-es zakó után, amely maga után vonta azokat a híreszteléseket is, miszerint már meg is van az utódja Zinedine Zidane személyében.

 

Mindazonáltal amikor a portugál menedzsert arról kérdezték, úgy érzi pengeélen táncol-e manchesteri edzői karriere, ha nem áll be rohamos javulás a csapat eredményeiben, így válaszolt:

"Nem. Egyáltalán nem gondolom ezt."

 

A szezonbeli harmadik bajnoki vereséget követően azt a témát is érthető módon élénk érdeklődés övezte a sajtó részéről, hogy találkozott-e Ed Woodwarddal azóta, de szigorúan megtagadta a válaszadást.

 

"Ez egy magánügy, amivel kapcsolatban én se kérdezek senkit és nem is fogok válaszolni Önöknek" - mondta.

 

 

A szombati vereségről beszélve Mourinho kitért arra, szerinte néhány játékosa nem úgy tűnt, mint aki éppen vereséget szenved a csapatával, de hozzátette, hogy "néha a látszat csal".

 

Amikor a játékosai felelősségvállalásával kapcsolatban kérdezték, így folytatta:

"Vannak néhányan, akiket jobban érdekel a csapat sikere, mint másokat."

 

Egy újságíró elkezdte annak a kérdéskörét feszegetni, hogy mi állhat a Manchester United pocsék futási statisztikái mögött - csak a Cardiff játékosai tettek meg kevesebb kilométert a bajnokságban - de Mourinho azonnal közbevágott és védelmébe vette játékosai igyekezetét.

 

"20 év futballban töltött időt követően továbbra is az a gyerek vagyok, aki 20 éve is voltam, tehát továbbra is naiv vagyok."

 

"De azt továbbra sem gondolom, hogy a játékosok ne lennének őszinték. Kérdezzenek meg bármilyen nagy elismertségnek övező játékost, hogy volt-e valaha egyetlen egy olyan mérkőzésük, amikor nem a legjobb teljesítményüket akarták nyújtani."

 

"Ha valaki azt mondja nekem, 'én játékos voltam és egy alkalommal nem akartam a legjobbamat nyújtani', akkor megváltoztatom a véleményemet. Amíg egy nagy elismertségű játékos azt nem mondja nekem, hogy 'nem voltam őszinte játékos', addig mindig hinni fogok a játékosok őszinteségében."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!