Csapathírek a Bournemouth meccs előtt

José Mourinho elárulta, Alexis Sanchez és Jesse Lingard is készen áll arra, hogy visszatérjen a csapatba, amikor szombaton a Bournemouth vendégei lesznek.


A portugál menedzser emellett azt is megerősítette, a dél-angliai kirándulásról hiányozni fog Marouane Fellaini és Diogo Dalot is, míg Antonio Valencia továbbra is térdproblémákkal küszködik.

 

"Dalot és Fellaini játékára továbbra sem számíthatok" - kezdte az 55 éves szakember a MUTV-nek.

 

"Az egyedüli játékos, aki visszaesett a sérüléseket tekintve, Antonio Valencia, akinek a térdével vannak problémái. Lingard és Alexis esetében azonban elmondhatom, hogy ők már játékra kész állapotban vannak."

 

Lingard a múlt vasárnapi, Everton ellen 2-1-re megnyert bajnokin a hosszabbításban már beállt csereként, de a Derby County elleni Ligakupa meccs óta, ahol a kezdőcsapat tagja volt, nem jutott szóhoz máskor.

 

Nemrég Alexis is pályára léphetett rövid időre, amikor a Chelsea elleni 2-2-es döntetlenre végződött rangadó végén kapott szerepet csereként, de a Juventus és az Everton elleni azóta lejátszott összecsapásokat is ki kellett hagynia a válogatott meccsek során összeszedett sérülése kiújulása okán.

 

 

A menedzser és stábja egy teljes, háborítatlan hetet tölthetett el edzésmunkával az Aon Training Complexben, Mourinho pedig elégedett volna az elvégzett feladatokkal.

 

"Egy nagyon jó hetünk volt" - tette hozzá.

 

"Taktikailag sokat dolgoztunk, javult a játékosok erőnléti állapota is. Néhány olyan játékosunk, aki már közel állt a visszatéréshez, de még nem érte el teljesen a megfelelő szintet - Lingard és Alexis - ezt most megtudta tenni. Ezek azok a játékosok, akik már eddig is bevethetőek voltak, de nem a megfelelő szinten. Emellett az egyik napon lehetőséget biztosítottunk arra is, hogy a fiatalok is csatlakozzanak hozzánk az edzésmunkában, ami lenyűgöző lehetőség volt számukra. Egyszerűen ez egy jó hét volt."

 

A United szeptember óta először érhetne el egymás után két győzelmet a Premier League-ben, amelyhez azonban a tabellán előkelő, 6. helyet elfoglaló Bournemouth testén keresztül vezetne az útjuk.

 

Minden sorozatot figyelembe véve a Cseresznyések legutóbbi hat meccsükből ötöt megnyertek, de elképzelhető, hogy nélkülözni lesznek kénytelenek a Vörös Ördögök akadémiáján nevelkedett Joshua Kinget, aki bokapanaszai miatt a legutóbbi két mérkőzésen már nem állt csapata rendelkezésére.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Bournemouth - Manchester United

Premier League 11. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!