Gary Neville, a nagykövet

A Manchester United örömmel jelentette be a mai napon, hogy Gary Neville a klub nagykövete lett. Gary Sir Bobby Charltonhoz és Bryan Robsonhoz csatlakozott, képviselve a klubot a világ minden táján.


A nagykövetek alapvetõ feladata, hogy kapcsolatot tartson a szurkolókkal, partnerekkel, szélesebb rétegekkel, megõrízve õket a Manchester United családban. A legendák keltette hatás a találkozáskor megmutatja az embereknek, milyen helyet is foglalnak el õk a futballban. Sir Bobby és Bryan világszínvonalú mércét állított fel és megtiszteltetés számunkra, hogy Gary csatlakozott hozzájuk.

David Gill, a United vezérigazgatója mondta:

"Több, mint két évtizede a klubhoz tartozik Gary, aki mindig a szurkolók kedvence volt, akinek szenvedélye a Manchester United és fontos számunkra, hogy az ilyen, sok éven át nálunk szolgáló játékosokkal ezen kulcsfontosságú szerepen keresztül is tarthassuk továbbra is a kapcsolatot. Gary különbözõ rendezvényeken képviseli a klubot, segítve, hogy minél szélesebb kör ismerhesse meg és csatlakozhasson a Manchester United családhoz."

Richard Arnold, kereskedelmi igazgató:

"Gary kinevezése azért is történt meg, mert a Manchester United kereskedelmi tevékenysége gyorsan bõvül, ami szükségessé tette egy új nagykövet beiktatását. Gary pályán mutatott szenvedélye és elkötelezettsége a pályán kívül, a kereskedelmi tevékenységekben is sikerrel járhat. A klub mellett a szponzorok és a Manchester United Foundation is üvdözli õt, mindannyian nagyon várjuk, hogy vele dolgozhassunk."

Gary Neville mondatai:

"Nagy megtiszteltetés számomra, hogy csatlakozhatom Sir Bobbyhoz és Bryanhez a Manchester United képviseletében, nem csak helyi, hanem globális szinten. Ez a klub - mint ezt mindenki tudja - a lelkem része, élvezettel és örömmel várom ezt a feladatot."

 Érdekesség még Garyvel kapcsolatban, hogy a 2011/12-es szezontól kezdve a Sky Sports csapatát is erõsíti, így a Premier League, FA kupa és Ligakupa közvetítések alkalmával is találkozhatunk vele képernyõn keresztül.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!