Matic: Ne engedjük el a top 4-et

Nemanja Matic arra sarkallja csapattársait, hogy az egymás után elszenvedett két vereségük ellenére se engedjék ki kezeik közül annak a lehetőségét, hogy a Manchester United a bajnokság legjobb négy csapata között végezzen.


A hétvégén, a Wolvestól elszenvedett 2-1-es vereség az FA-kupa negyeddöntőjében, illetve az Arsenal elleni 1 héttel korábban becsúszott 2-0-s zakó következtében a Vörös Ördögök szezonja erősen kisiklás közeli állapotba került.

 

Az ötödik helyezett United jelenleg csak egy ponttal előzi meg a mögöttük álló Chelsea-t, nyolc fordulóval a végelszámolás előtt pedig 2 egységgel megy előttük az Arsenal a bajnoki tabellán.

 

Ráadásul Ole Gunnar Solskjaer legénységére a következő hónapban egy két felvonásos Bajnokok Ligája párharc is vár majd a Barcelona ellen.

 

"A legjobb teljesítményünket kell most nyújtatnunk ahhoz, hogy odaérjünk a legjobb négy közé" - kezdte Matic a Molineux-ben elszenvedett vereséget követően.

 

"Nem hagyhatjuk, hogy a továbbiakban is így alakuljanak a dolgaink, minden létező részletet ki fogunk elemezni, hiszen még számtalan dologért küzdhetünk."

 

"Még nyolc mérkőzésünk hátra van a Premier League-ben és harcban állunk a legjobb négybe való bekerülésért is."

 

"Ráadásul ott van még számunkra a Bajnokok Ligája is. Majd meglátjuk, hogy mire leszünk képesek és milyen kvalitásokkal rendelkezünk."

 

"A Chelsea, az Arsenal és a Tottenham is minden tőlük telhetőt meg fog tenni azért, hogy elérjék a legjobb négy hely valamelyikét. Ezt mindenki tudja."

 

 

A szombati vereséget követően Solskjaer azt állította, manchesteri regnálása legrosszabb produkcióját nyújtották, a szerb középpályás azonban arra számít, hogy a norvég szakember helyre teszi majd a dolgokat.

 

"Biztos vagyok benne, hogy (Solskjaer) megfordítja majd a helyzetet és jobbak leszünk" - tette hozzá Matic.

 

"Meglátjuk majd a válogatott szünetet követően. Az ilyen időszak után mindig nehéz az első mérkőzés, különösen egy olyan csapatnak, amelyben számtalan válogatott játékos játszik. A Unitednél szinte mindenki válogatott kötelezettségen lesz."

 

"Beszéltünk a mérkőzést követően, és arra jutottunk, hogy a következő erőpróbára kell koncentrálnunk, össze kell tartanunk és el kell érnünk a legjobb négy hely valamelyikét, mert ez volt a fő célunk."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!