Ole a vereség után értékelt

Ole Gunnar Solskjaer elmondta, szombaton a Wolverhampton Wanderers megérdemelte a győzelmet a Manchester United ellen.


A megbízott menedzser a találkozó utáni sajtótájékoztatón, majd az MUTV-nek adott interjúban kiemelten beszélt Sergio Romero teljesítményéről, majd üzenetet küldött a játékosoknak a válogatott szünet előtt.

 

Íme Ole gondolatai a találkozó után...

 

 

A WOLVES MEGÉRDEMELTE A SIKERT

 

"Nagyon csalódást keltő volt. Mindent összevetve, megérdemelték a győzelmet, mert nagyobb esélyeik voltak. Igen, labdabirtoklásban domináltunk, de soha nem éreztük, hogy kézben lenne a mérkőzés, nem éreztem, hogy bármikor is nyomás alá helyeztük volna őket. Úgy tűnt, teljesen meg voltak elégedve azzal, ahogyan az első félidő alakult, majd természetesen nagy csalódás, hogy könnyű gólokat adtunk nekik. Mi hiányzott? Elég sok minden. A mai volt a leggyengébb teljesítményünk. A múlt héten [az Arsenal ellen] a teljesítményünkkel elégedettek voltunk, de ma a labdáink nagyon rosszak voltak. Úgy éreztem, az első félidőben labda nélkül rendben voltunk, de a labdajáratás tempója nem volt elég gyors. Szóval igazából a kezükre játszottunk."

 

 

GYENGE TÁMADÓ INTENZITÁS

 

"Talán ebben estünk vissza leginkább, mert amikor gyorsan játszottunk, mentünk előre, támadtunk. Néhány alkalommal, amikor Paul megindult az első félidőben, a Wolves két sárga lapot is kapott. Amikor Rashy középen játszott, a védelem mögé kerültünk párszor. Aztán ha labdát tartottunk, túl kényelmesen tettük azt - túl kényelmesen játszottunk."

 

 

SERGIO VÉDÉSEI

 

"Sergionak megint volt néhány fantasztikus védése - ismét nagyon jól játszott. De nagyon kellemetlen, mert az ellenfélnek voltak jobb helyzetei. Megérdemelték a győzelmet. Egy fantasztikus teljesítménnyel Sergio meccsben tartott minket, de mi soha nem helyeztük nyomás alá a kapusukat."

 

 

 

VISSZAESETT MINŐSÉG

 

"Nos, ez úgymond természetes. Nem játszhatsz a legjobb tudásod szerint minden alkalommal. Ez volt a leggyengébb produkciónk, de még mindig egy jó csapat ellen történt. Top csapatok ellen igen jól teljesítettek ebben a szezonban, semmit nem lehet elvenni a teljesítményükből úgy sem, hogy mi alul teljesítettünk."

 

 

LINDELÖF MEGÚSZTA A KIÁLLÍTÁST

 

"Nem láttam az esetet. Arra figyeltem, hogy Juan Mata készen álljon a beállásra, szóval őszintén szólva, nem láttam, mi történt. Lehet, hogy sok esetben lehet megvitatni a VAR-ral a dolgokat, akár a mi esetünkben is, hogy büntető volt-e, vagy a piros lapról, vagy másokról. De ezt most nem láttam, szóval nem tudok erről mit mondani."

 

 

 

ÜZENET A JÁTÉKOSOKNAK

 

"Válogatott szünet jön, így nem tudunk mit tenni. A játékosok, akik elmennek a válogatottakhoz, élvezik majd a szituációt, elmennek és játszanak, ahogy tudnak. Néhányukat visszahívják a csapatokba, ami talán lendületet ad nekik. Nekünk csak az kell, hogy feltöltve térjenek vissza. Legyen szabadnapod, vagy lépj pályára a nemzeti csapatban, az mindegy, a lényeg, hogy nagy mosollyal térj vissza, energiával feltöltve, és állj készen a bajnokságra és a BL-re! Remek helyzetben állunk a bajnokságban, ott vagyunk a Bajnokok Ligájában, de nagyon csalódottak vagyunk, hogy nem jutottunk az elődöntőbe."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!