Pogba: Maradjon Solskjaer

Paul Pogba a Sky Sportsnak adott exkluzív interjújában elmondta, azt akarja, hogy Ole Gunnar Solskjaer legyen a Manchester United véglegesen megbízott menedzsere.


A Vörös Ördögök kispadján megbízott menedzserként ülő Solskjaer negyeddöntőbe vezette csapatát a Bajnokok Ligájában, a bajnokságban pedig két pontnyira vannak a top 4-től.

 

A norvég szakember José Mourinho menesztését követően vette át a csapat irányítását, aki 28 éve a klub legpocsékabb bajnoki rajtját produkálta.

 

Pogba és Mourinho kapcsolatában tavaly szeptemberben voltak megfigyelhetőek az első törésvonalak, amikor a menedzser megfosztotta a csapatkapitány-helyettesi pozíciójától a francia világbajnok középpályást, majd a Sky Sports News lefilmezte, amint heves szóváltásba keveredtek az egyik sajtónyilvános edzésen.

 

Pogba a Solskjaer-érában 17 mérkőzésen már 9 alkalommal tudott eredményes lenni és elmondása szerint a klub egykori legendás játékosának érkezése visszaadta a játékosok "szabadságát" a klubnál.

 

"Természetesen azt akarjuk, hogy maradjon" - kezdte Pogba Solskjaerról.

 

"Nagyszerűek a vele elért eredményeink. Remek kapcsolatot ápolok vele, és minden egyes játékossal nagyon jól megtalálja a hangot."

 

"Amikor egy játékos boldog, akkor azt szeretné, hogy ez így is maradjon. Solskjaer megérdemli (a kinevezését). Ismeri a klubot, mindent tud róla."

 

"Ő egy nagyon boldog edző, aki visszaadja játékosai önbizalmát."

 

"Ezáltal visszakaptuk a szabadságunkat és újra élvezhetjük a játékunkat, mert talán a korábbi eredményeinkkel együtt ezt is elveszítettük."

 

 

Mourinho decemberi menesztését követően Pogba egy - talán előre időzített, de gyorsan eltávolított - titokzatos üzenetet írt ki Twitter-oldalára, amely kapcsán többen úgy érezték, hogy egykori menedzserének címezte.

 

"Talán elvesztettük az önbizalmunkat, talán rossz irányba haladtak a dolgaink" - tette hozzá Pogba.

 

"Rengeteg olyan külső szóbeszéd volt velünk kapcsolatban, amelyekhez nem voltunk hozzászokva."

 

"Nem szeretek a múltról beszélni. Inkább a jövővel foglalkozok, mert az ami igazán számít."

 

"Most már jobbak vagyunk, az eredményeink pedig lenyűgözőek voltak az utóbbi időben. Visszatérünk a legjobb 4 közé."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!