Phelan: Pogba 'nem lefutott ügy'

Mike Phelan, a Manchester United másodedzője szerint Paul Pogba "nem egy lefutott ügy", sőt, "folyamatosan érik".


A 26 éves játékos kivirágzott mióta decemberben Ole Gunnar Solskjaer ült le a Vörös Ördögök kispadjára, amelyre jó példa, hogy szezonbeli 11 Premier League góljából nyolc, míg asszisztjai közül kilencből hat is erre az időszakra tevődik a csalódást keltő José Mourinho érát követően.

 

Phelan, aki Solskjaerral karöltve tért vissza a klubhoz, hiszi, hogy a középpályástól az előző rezsim alatt nem láthattuk teljesítménye legjavát, de megfelelő edzői munkával javult a játéka.

 

"Szerintem eléggé sok játékossal fordult elő az, hogy valószínűleg befásultak egy kicsit és túlzottan óvatosak lettek" - kezdte.

 

"Paulnak volt olyan időszaka, amikor minden szem rá szegeződött, de a teljesítményéből időnként hiányzott valami - a kiegyensúlyozottság."

 

"Mi most megpróbálunk Paul játékához alkalmazkodni. Ole lenyűgöző munkát végzett Paullal különböző eszközök segítségével, ezt pedig meghálálta. Folyamatosan érik."

 

 

Az elmúlt hetekben Pogba erőteljesen szóba került egy esetleges Real Madridhoz való átigazolás kapcsán, amelyet tovább erősített, hogy elárulta, egy "álom" lenne számára Zinedine Zidane kezei alatt játszani.

 

Ráadásul a minap a Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu azt is felfedte, csak a vételár miatt maradtak le Pogbáról 2016-ban, ugyanis nem tudtak versenyre kelni a manchesteriek által kifizetett, akkor világrekordnak számító 89 millió fontos átigazolási összeggel.

 

Minden pletyka és találgatás ellenére Phelan viszont kijelentette, Pogba jövője Manchesterben van, a középpályásnak pedig számtalan lehetősége van arra, hogy további lépéseket tegyen meg előre karriere szempontjából és trófeákat nyerjen a klubbal.

 

"Ő nem egy lefutott ügy, annak ellenére, hogy ha valaki ránéz, akkor egy világbajnok játékost láthat. Nincs még vége a karrierének, rengeteg izgalmas dolog vár rá a United kapcsán" - tette hozzá.

 

"Vannak olyan játékosok a klubnál, akik még nem érték el azt, amire hivatottak és számukra biztosítani szeretnénk ezt az élményt, vagyis hogy trófeákat nyerjenek a Manchester Uniteddel." 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!