Zidane és a Real lenne Pogba álma?

Paul Pogba szerint a visszatérő Zinedine Zidane kezei alatt játszva "bárkinek álomszerű lenne" a Real Madridban szerepelni.


A játékosként többek között világ és Európa-bajnok, edzőként pedig háromszoros Bajnokok Ligája-győztes Zidane március elején tért vissza a Bernabeuba, ahol Santiago Solarit váltotta a kispadon.

 

A francia szakember még a nyáron intett búcsút a spanyol fővárosnak azt követően, hogy sorozatban harmadszor is felülhetett a Királyiakkal a legrangosabb európai kupasorozat trónjára, most pedig 2022 júniusáig szóló szerződést írt velük alá.

 

Pogba, akit a legutóbbi átigazolási időszakok során rendre szóba hoztak az Old Traffordról való távozással, pedig most egy interjúban elismerte, egy álom lenne a francia válogatott egykori csapatkapitánya irányítása alatt a világ egyik legnagyobb klubjánál szerepelni.

 

 

"Ahogy mindig is mondtam, bárkinek álomszerű lenne a Real Madridban játszani. Ez a világ egyik legnagyobb klubja" - kezdte Pogba a francia nemzeti csapat Moldova elleni Eb-selejtezője kapcsán rendezett sajtótájékoztatón.

 

"Ráadásul ott van [Zinedine] Zidane is edzőként, akivel együtt dolgozni szintén egy álom annak, aki szereti a futballt."

 

"Most Manchesterben játszom. Nem tudjuk mit hoz a jövő. Manchesterhez köt a szerződésem és boldog vagyok."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!