Hivatalos: Tuanzebe hosszabbított

A Manchester United örömmel jelentheti be, hogy Axel Tuanzebe új szerződést írt alá, amely értelmében 2022 júniusáig a klub játékosa marad, további egy éves hosszabbítási opcióval.


A 21 éves védő a klub akadémiáján nevelkedett és már 8 éves kora óta a Vörös Ördögök kötelékébe tartozik.

 

A United felnőtt csapatában 2017-ben mutatkozhatott be, majd még ugyanabban az évben tétmérkőzésen is szerephez jutott. A 2018/19-es szezont kölcsönben az Aston Villa együttesénél töltötte, ahol hozzásegítette a nagy múltú együttest, hogy a play-offon keresztül visszajusson a Premier League-be.

 

Axel Tuanzebe

"A Manchester Unitednél nőttem fel, amely mindig is nagy részét tette ki az én, és a családom életének is. Nagyra értékelem a klub belém vetett bizalmát, és szeretném, ha a pályán nyújtott teljesítményemmel tudnám visszafizetni mindezt."

 

"Tudom, hogy kemény munka és sok tanulás áll előttem, de az előző szezonban gyűjtött tapasztalataim nagyon értékesek lehetnek a jövőmre nézve. Eltökélt vagyok, hogy mindent beleadjak és mindenkinek megmutassam, hogy mire vagyok képes."

 

"Már alig várom a nyári túra kezdését és hogy megláthassam mit tartogat számunkra az új szezon."

 

 

Ole Gunnar Solskjaer

"Axel nagyszerű példája annak, hogy milyen típusú játékosok kerülnek ki a Manchester United akadémiájáról. Alázatos, kemény munkabírású, tehetséges és csapatjátékos."

 

"Sikeres időszakot töltött kölcsönben az Aston Villanál, a Premier League-be való feljutással végződött szezon során pedig rengeteg tapasztalatot gyűjtött. Velünk tart a felkészülési túrára is, amely segíteni fogja a további fejlődését."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!