A United magabiztos De Gea szerződéshosszabbítását illetően

A Sky Sports értesülései szerint a spanyol hálóőr hamarosan egy hosszútávú szerződést köthet a klubbal.


A hírek szerint a Manchester United egy hatalmas összegű szerződést kínálhat David de Geának, amelynek keretében a kapus heti 350 000 - 375 000 font közötti összeget fog keresni.

 

A tárgyalások az egész elmúlt szezon során folytak a klub és a játékos között, ráadásul De Gea többször is szóba került a PSG-vel, a Juventusszal és a Real Madriddal is, viszont az események fényében úgy tűnik, hogy maradni fog az Old Traffordon.

 

Ole Gunnar Solskjaer legutóbbi sajtótájékoztatóján nagyon magabiztos volt a spanyol kapus szerződéshosszabbítását illetően, és szerinte csak idő kérdése, hogy mikor állapodnak meg a felek.

 

"Holnap [szerdán - a szerk.] játszani fog, és reméljük, hogy megegyezünk Daviddel" - mondta a norvég menedzser.

 

 

"Ahogyan azt többször is mondtam, csak David de Geán és a klubon múlik, hogy mikor történik a bejelentés - ha és mikor."

 

A 28 éves kapus az Old Traffordon töltött időszaka alatt rekordnak számító négy alkalommal kapta meg a szezon legjobb játékosának járó díjat.

 

De Gea nem lépett pályára a szombati Perth Glory elleni mérkőzésen, viszont a szerdai Leeds elleni találkozón biztosan szerephez jut.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!