De Gea: Erőddé kell tennünk az Old Traffordot

David de Gea szerint csapattársaival a Manchester Unitednél nyerő színhellyé kell változtatniuk az Old Traffordot, ha a Vörös Ördögök feljebb akarják küzdeni magukat a Premier League tabelláján.


A United két, fontos pontot elhullajtott az Arsenal elleni 1-1-es döntetlen alkalmával és bár a Chelsea és a Leicester ellen nyerni tudtak hazai környezetben, az augusztusi Crystal Palace elleni vereség szintén fájni fog a végelszámoláskor.

 

Ezzel a manchesteriek csak 10. helyen állnak a Premier League-ben, az öt, nem az Álmok Színházában tartott ponttal viszont kényelmesen ott lennének a legjobb négy között.

 

A csapat kapusa szerint ez egy olyan trend, amelyet meg kell állítani, Scott McTominay vezetőgóljára ugyanis ismételten volt az ellenfélnek válasza, ezúttal Pierre-Emerick Aubameyang révén a második félidőben.

 

"Meg kell nyernünk a meccseinket az Old Traffordon, ha a legjobb négy között akarunk végezni" - kezdte a spanyol portás a Sky Sportsnak.

 

 

"Ez a Manchester United. Az Old Traffordon mindig csak a győzelem elfogadható."

 

"Természetesen nagyon fiatal csapatunk van, de a srácoknak reagálniuk kell, jobban kell játszaniuk annál, mint ahogy most tesszük. Egy csapat vagyunk és tudjuk, hogy miben kell fejlődnünk."

 

"Nagyon keményen dolgozunk ennek eléréséhez. Már várjuk a következő mérkőzést, amelyet megpróbálunk megnyerni."

 

Mindazonáltal De Gea úgy érzi, hogy eleget tettek ahhoz, hogy nyerjenek.

 

"Szerintem így van. Voltak nagy helyzeteink, ahogyan persze nekik is, de mieink voltak a jobb lehetőségek" - tette hozzá.

 

"De egy nagyon fontos gólt adtunk nekik ajándékba. Úgyhogy ebből tanulnunk kell. Fiatal csapatunk van, szóval itt az idő, hogy előre tekintsünk és megnyerjük a következő meccset."

 

 

Voltak olyan vélemények, hogy a United védelmét összezavarta a partjelző lengetése, illetve a játékvezető sípolása, amikor Aubameyang egyenlített az 59. percben. A gólt előbb les miatt érvénytelenítették, majd a VAR segítségével megadta a játékvezető.

 

"Persze, hogy megzavart minket."

 

"A probléma az, hogy a partjelző nem tartotta lent a zászlóját, de mi emellett azt is tudtuk, hogy a VAR is figyeli a játékot, szóval ha les, akkor les. Ezzel nem tehetünk semmit."

 

"A mérkőzésre kell koncentrálnunk, ott pedig nagyon könnyű gólt ajándékoztunk az ellenfelünknek. Irányítottuk a történéseket szerintem, a hibánkból pedig tanulnunk kell."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!