Solskjaer: Még csak most jön a java

Ole Gunnar Solskjaer úgy véli, a java még csak ezután jön a Manchester United csatárától, Anthony Martialtól.


A francia támadó 2015-ös érkezése óta rendszeresen megmutatta, mit tud támadásban, ám négy éves manchesteri időszaka során legtöbbször szélen volt kénytelen játszani.

 

Azonban Ole úgy döntött, középcsatárnak teszi Anthony-t, ami kifizetődőnek bizonyult ebben a szezonban.

 

A 23 éves játékos öt meccsen négy gólt szerzett eddig, köztük az előző héten a Norwich City elleni, 3-1-re megnyert találkozón is betalált.

 

A menedzsert lenyűgözte Martial formája és a játékos érettségét méltatta, ahogyan alkalmazkodott a csatár szerepkörhöz.

 

"Nem hiszem, hogy sok meccse volt egymás után 9-es poszton" - mondta Solskjaer a pénteki sajtótájékoztatóján.

 

"Láttam a minap egy interjút vele - kilencesként megszállottnak kell lenned a gólszerzés terén és úgy tűnik, egyre inkább olyan játékos ő, aki gólokat akar lőni, nem csak trükköket mutatni."

 

"Az edzéseken is nagyon érett viselkedést mutat. Úgy vélem, az elkövetkezendő években láthatjuk tőle a legjobbat."

 

Mikor Dan James és Marcus Rashford a Norwich ellen felállt a középcsatárnak újonnan kinevezett játékos mellé, a Vörös Ördögök sokkal folyékonyabban játszottak támadásban, mint előtte. Solskjaer úgy véli, ennek nagy része abból fakad, hogy Martial nagyon pozitívan áll az edzésekhez, ami a csapatmorál növelésére is hatott.

 

 

"Boldogabbnak tűnik" - folytatta a menedzser. "Olyan srác, aki megfertőzi a többieket; látni, hogy mosolyog, boldognak tűnik és ez mindenkire átragad, nagyon jó ezt látni."

 

"Mérföldekkel jobbak az edzések, bátorítják egymást. Menedzserként és edzőként jó látni, hogy kijönnek és extra edzésmunkát akarnak."

 

A Unitednél abban reménykednek, sorozatban negyedik győzelmüket sikerül megszerezniük szombaton, Solskjaer pedig úgy gondolja, ez a mostani forma valami különleges kezdete lehet.

 

"A keret készen áll a nehéz időkre és a jobb időszakokra is" - nyilatkozta Ole. "Mérföldekkel jobb csoport ez a mostani. Nagyszerű az a bajtársiasság, a hozzáállás, az önzetlenség és alázat, ami van."

 

"Közelebb kerültünk ahhoz, amit minden nap látni akarunk; azt, ahogy felkészülünk a meccsekre, a kultúrát, amit edzéseken látni akarunk."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Bournemouth - Manchester United

Premier League 11. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!