Howard is várja az összecsapást

Tim Howard maximális tiszteletet vár az Ördögöktõl.


Az amerikai hálóõr ex-csapata az elsõ helyrõl várhatja az Everton elleni összecsapást. A kékek a hétvégén megpróbálják megszakítani a közel 20 éves nyeretlenségi szériájukat az Álmok Színházában.

 

Míg a liverpooli kékek hét mérkõzése nem vesztettek, és utóbbi négy találkozójukból három alkalommal is sikerült elhozniuk mindhárom pontot, a Unitednek nehéz hete volt.

 

A Manchester City az FA kupa elõdöntõjében verte meg a Vörös Ördögöket és kedden is csak egy döntetlenre futotta a Newcastle United ellen.

 

A United összesen 2 pontot vesztett az Old Traffordon idén, így Howard habár merésznek tartja a gyõzelem gondolatát, mégis kemény ütközetre számít.

 

http://img191.imageshack.us/img191/6616/emp5325189.jpg

 

„Tekintettel a jelenlegi formánkra, nem vehetnek minket félvállról. Remek lenne a volt klubom ellen jó eredményt elérni idegenben, mert ez nem sok csapatnak sikerül” - mondta Howard az Echo-nak.

 

„Tudjuk, hogy jó ideje nem nyertünk ott, de most jó formában vagyunk.”

 

„Biztosak vagyunk benne, hogy nehéz meccs lesz, de mindent bele fogunk adni.”

 

David Moyes csapatának egy borzasztó és balszerencsés szezonkezdés után sikerült felállnia a padlóról, de Howard szerint a munkamorál megmaradt a csapatban, hiszen még mindig az elsõ 6 hely valamelyikéért küzdenek.

 

„Bár sok játékosunk sérült, mindent elmond a csapatról és a menedzserrõl, hogy így is erõre kaptunk.”

 

„Hat kezdõcsapatos játékos edzett a héten, de így is élvezzük a játékot és egymás társaságát.”

 

„Ez megmutatkozik a játékunkon, és az eredményeinken is, és megmutatja, hogy mit éreznek a csapat játékosai mikor magukra húzzák a kék mezt.”

 

 

Teamtalk.com

 


teamtalk.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!