Giggs: Rooney egyszerûen túl jó

A United veteránja, Ryan Giggs nem lepõdött meg Rooney csúcsformájának visszatérésén.


Nehéz éven van túl az angol támadó, eddig szinte az egész szezonban a várakozások alatt teljesített, sõt, még a távozás gondolata is felmerült benne korábban. A véghajrára azonban visszatérni látszik a tavalyi szezonban nyújtott kimagasló formája.


Ryan Giggs, a walesi varázsló számított csapattársa feljavulására és elismerõen nyilatkozott Rooney tavaszi teljesítményérõl.


„Nem vagyok meglepve azon, amit Rooney csinál. A legjobb játékosok akkor teljesítenek jól, amikor komolyodik a tét a trófeákért, és akkor produkálnak varázslatos mozdulatokat, amikor az igazán számít.”


„Wayne idõrõl-idõre megmutatta ezt az elmúlt évek során, így nem meglepõ, hogy a Schalke ellen is remekelt.”

 


Sir Alex Ferguson korábban bejelentette, nem fogja kockáztatni Giggs játékát az Arsenal ellen, így a walesi támadó nem fog pályára lépni vasárnap az Emirates stadionban. A következõ 2 bajnoki mérkõzés az Ágyúsok és a Chelsea csapatai ellen sorsdöntõek lehetnek a United számára a 19. bajnoki cím megszerzésének szempontjából.


„Ez az, amit mindig el szeretnénk érni. Egymás után játszhatjuk a nagy mérkõzéseket a szezon ezen szakaszában, ami azt jelenti, hogy versenyben állunk még a nagy trófeákért. Ennek pontosan tudatában vagyunk, és megvan a keretünk hozzá, hogy helyt tudjunk állni. Biztos vagyok benne, hogy a menedzser változtatni fog az összeállításon vasárnap, de azt is tudom, hogy jó formában levõ játékosok fognak így is bekerülni a csapatba.”


„Remélhetõleg olyan jó teljesítményt tudunk majd nyújtani a hétvégén is, amilyet a Schalke ellen, és akkor jó eredményt fogunk elérni.”

 

Giggs azonban a Bajnokok Ligája döntõjébe kerülésért folytatott versenyt sem gondolja teljesen lefutottnak, nem szeretné lebecsülni a német ellenfelet a visszavágó elõtt.


„Nyilvánvalóan mi vagyunk a favoritok az elsõ mérkõzés után, ahol 2 gólt szereztünk idegenben, de még játszanunk kell velük az Old Traffordon is. Óvatosnak kell lennünk, nem szabad lebecsülnünk a Schalkét, és ezt nem is fogjuk megtenni.”

 

 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!