Solskjaer: Matic élete formájában van

Ole Gunnar Solskjaer Bruno Fernandest és Paul Pogbát dicsérte azután, hogy a páros először játszott kezdőként a Vörös Ördögök csapatában, ám mellettük Nemanja Matic volt az a játékos, akire felfigyelt a menedzser a Sheffield elleni mérkőzésen.


A manchesteriek 3-0-s győzelmet arattak az Old Traffordon, és a januári érkező Fernandes, valamint a hosszú sérüléséből azóta felépülő Pogba először játszottak együtt, amire már nagyon vágytak a szurkolók.

 

De Matic - aki augusztusban lesz 32 éves - volt a kulcsfigura a csapat középpályájának háromszögében, aki nagyon jól teljesít 2020-ban.

 

"Nemanja a legjobbját nyújtja. Sok-sok év óta először volt egy jó felkészülési időszaka, ma kiválóan diktálta a meccs iramát, tapasztalata pedig fontos számunkra" - nyilatkozta Ole a találkozó utáni sajtótájékoztatóján.

 

"Nagyon boldog vagyok, hogy a legjobb Nemanját látjuk, fontos tag számunkra, aki nagyszerű formában van jelenleg."

 

Matic 2017-ben érkezett a Chelsea-től, és márciusban hosszabbította meg szerződését 2021-ig. A szerb elégedett volt a középpályával, mely a Pengék ellen játszott és tartotta kézben a mérkőzést az elejétől a végéig.

 

 

"Mindig jó top játékosokkal játszani, és szerencsések vagyunk, hogy minden poszton top játékosaink vannak. Ma Brunoval és Paullal együtt szerepeltem, és nagyon jól tettük a dolgunkat" - mesélte Matic.

 

"Jó felállás volt, biztos vagyok abban, hogy a jövőben javulni fogunk együtt és Scottal, Freddel, amikor ők játszanak velünk."

 

Amíg a manchesteri középpálya szemet gyönyörködtető volt, addig a szalagcímeken Anthony Martial szerepelt, miután megszerezte első mesterhármasát.

 

"Különösen örülök annak, hogy Anthony hármat lőtt. Nagyon fontos számára, hogy gólt szerezzen" - mondta Nemanja.

 

"Minden csatár önbizalmának fontos ez. Örülök, hogy jó kondícióban vannak a csatáraink, úgy vélem, Anthony volt a meccs embere. Szinte minden esélyt kihasznált a gólszerzésre."

 

"Meglátjuk, mire lesz képes a jövőben, de örülök neki és gratulálok!"


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!