Rashford hamarosan megtalálja a góllövő cipőjét

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer támogatásáról biztosította Marcus Rashfordot azt illetően, hogy súlyos sérüléséből felépülve újra megtalálja gólszerző formáját.


A szezon újraindulása óta a 22 éves saját nevelés még nem tudott eredményes lenni, a múlt heti Sheffield United elleni 3-0-s győzelem során ugyanakkor két gólpasszt is kiosztott a mesterhármast szerző Anthony Martialnak.

 

Ennek értelmében az Opta elemzései szerint Rashford legutóbbi 16 bajnoki mérkőzésén 15 gólban vállalt részt (11 gól, 4 gólpassz), Solskjaer pedig hajthatatlan azt illetően, hogy Marcus eleget mutatott az eddig a pályán töltött két és fél mérkőzésén ahhoz, hogy biztosra vehessük, pályafutása eddigi legeredményesebb szezonjában még többre is képes lesz a kapu előtt.

 

"Természetesen nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy Marcus hosszú időt kihagyni kényszerült, de szerintem nagyon élesnek tűnik" - kezdte Ole újságíróknak válaszolva a keddi, Brighton & Hove Albion elleni bajnoki mérkőzést megelőző sajtótájékoztatóján.

 

"Szerintem amikor beállt csereként a Norwich ellen, akkor is nagyon jól szállt be a játékba."

 

"Igen, a Sheffield United ellen ziccerben hibázott, volt egy-két rosszul sikerült érintése, de szerintem ő csak arra koncentrál, hogy milyen gólokat készített elő és nagyon jó úton jár azt illetően, hogy az eddigi legjobb szezonját fussa a Manchester Unitedben."

 

 

"Szóval számomra most csak az a fontos, hogy kihozzam belőle a legjobbat azáltal, hogy minél több és több játéklehetőség kap. Egészen biztos vagyok benne, hogy hamarosan eredményes tud majd lenni."

 

Rashford a Brighton elleni, novemberi hazai összecsapáson betalált, amely így hozzájárult a minden sorozatot figyelembe véve eddig szerzett 19 góljához.

 

A Pengék elleni tripláját követően Anthony Martial szintén ennyi találatnál jár, így a páros nagyon közel jár ahhoz, hogy Dimitar Berbatov és Javier Hernandez 2010/11-es szezonját követően az első 20 gól felett termelő duója legyenek a Unitednek.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Brighton & Hove Albion - Manchester United

Premier League 32. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!