Ole: Pogba és Martial nagyot léptek előre

Ole Gunnar Solskjaer dicsérettel illette a Manchester United duóját, Paul Pogbát és Anthony Martialt a koronavírus világjárvány okozta karantén óta látott fejlődésükért.


A Premier League júniusi újraindulását megelőzően Paul Pogbának sérülések miatt csak 8 mérkőzés állt a neve mellett a 2019/20-as szezonban, de a világbajnok játékos azóta a United összes, szám szerint 12 mérkőzésén szerepelt vállalt - Solskjaert pedig lelkesedéssel tölti el az, hogy a középpályás milyen extra munkát végzett ennek érdekében.

 

"Számtalan kérdést válaszoltam már meg Paul kapcsán és örülünk, hogy újra játszhat. Egészséges, élvezi a futballt" - kezdte a norvég menedzser.

 

"Természetesen az elveszett időt be kell pótolnia, ő pedig ennek érdekében minden tőle telhetőt megtesz."

 

"Extra edzésmunkát végez, nagyszerű személyiségével pedig a pályán és azon kívül is nagy hatással van a társaira. Remélhetőleg láthatjuk majd újra trófeát magasba emelni, mint korábban. Ő egy profi és fantasztikus srác, nekem pedig örömömre szolgál, hogy a csapatomban tudhatom."

 

 

Martialnak szintén megvolt a maga sérüléssel hátráltatott időszaka ősszel, de így is sikerült a legjobb szezonját összehoznia mióta a United játékosának mondhatja magát.

 

23, eddig szerzett találatával a csapat házi gólkirálya jelenleg, a menedzser pedig nagy lelkesedéssel beszélt arról, hogy 9-esünk most már sokkal kíméletlenebb és kapuhoz közel is több gólt tud szerezni.

 

"Anto a játéka számos aspektusában nagy lépéseket tett előre" - tette hozzá Ole.

 

"Természetesen szeretem, ha a kapuval szemben állva szerez egyszerű gólokat, mert azzal tisztában vagyunk, hogy képes bombagólokra is."

 

Solskjaer elismerően nyilatkozott Martial pályán kívül végzett munkájáról is, ugyanis javuló fizikai kondíciója segítségére van abban, hogy jobban megbirkózzon a feladataival, amikor kimondottan középcsatárként játszik.

 

"Rengeteg időt tölt az edzőteremben és dolgozik az erőnléti állapotán, illetve az állóképességén - az edzők remek munkát végeznek vele."

 

"Karriere legjobb állapotában van jelenleg fizikálisan és szeretnénk, ha még ennél is többet láthatnánk tőle, ugyanis tudjuk, hogy képes erre."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!