Greenwood a koronavírus-teszt eredményét várja

A válogatott támadó a United játékosaitól távol edz, miután Izlandon megszegte a járványügyi protokollt.


Masonnek az angolok első Nemzetek Ligája-meccse után el kellett hagynia a Háromoroszlánosok együttesét, jelenleg otthonában egyedül készül az új szezonra.

 

A United követi az előírt szabályokat, így a 18 éves játékos mindaddig nem tréningezhet társaival, míg be nem bizonyosodik, hogy nem kapta el a vírust az Izlandon tett kihágása során.

 

Ebből kifolyólag Greenwood nem lehet ott a szombati, Aston Villa elleni felkészülési mérkőzésen a Villa Parkban.

 

 

Solskjaerék szeptember 19-én csatlakoznak be a Premier League versenyfutásába, mikor a Crystal Palace együttesét fogadják az Old Traffordon, köszönhetően az 1 hetes Európa-liga miatti plusz pihenőnek.

 

A klubnál csalódásukat fejezték ki a tinédzser cselekedete következtében, addig azonban nem alkalmaznak vele szemben szankciót, míg az FA vizsgálatának eredménye napvilágot nem lát.

 

A United tehetsége, valamint a City labdarúgója, Phil Foden szigetországi tartózkodásuk alatt 2 nőt fogadtak hotelszobájukban, annak ellenére, hogy szigorú szabályokat kellett volna betartaniuk.

 

A helyi rendőrség mindkét fiatalt 250 ezer izlandi koronára, átszámítva kb 1360 fontra büntette. A cechet maguk kötelesek megfizetni, a szövetség, illetve a csapatok nem állhatják azt.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!