A Getafe menedzsere elmondta véleményét Greenwoodról

Mason Greenwood kölcsönben a La Ligában szereplő Getafe csapatához került a 2023/24-es idényre, derült ki az átigazolási időszak utolsó napján.


A transzferre nagyjából egy héttel azután került sor, hogy a United megváltoztatta azt a döntését, mely szerint visszaintegrálja Greenwoodot a csapatba miután heves reakciókat váltott ki a reaktiválás híre.

 

Végül azt jelentették be, hogy Mason számára az lenne a legjobb, ha valahol máshol folytatná pályafutását, de ígéretet tettek arra, hogy megpróbálják a lehető legjobb opciót megtalálni a fiatal támadó számára.

 

A legtöbb pletyka arról szólt, hogy Greenwood a Laziohoz fog kerülni, ám végül a hivatalos bejelentés arról szólt, hogy a Getafe csapatát fogja erősíteni, de végül csak kölcsönbe. 

 

Miután mindkét fél hivatalosan is megerősítette a transzfert, a Getafe menedzsere megtörte a csendet és elmondta, hogy reményei szerint a United Akadémiáján nevelkedett támadó képes lessz visszanyerni legjobb formáját Spanyolországban.

 

 

"Nagyon kényes helyzet és nem lehet elbagatelizálni a kérdést" - idézi Jose Bordalas menedzsert a Metro. "Mindenki tudja, hogy mi történt, hogy megtették a megfelelő intézkedéseket, de most nyilván már a futballról kell beszélnünk."

 

"A többi kérdéssel kapcsolatban úgy gondolom, hogy az emberek és az illetékesek megtették amit kellett és mindenki tudja azt is, hogyan végződött. Nem ítélték el. Tehát ő egy szabad ember, egy magas kvalitásokkal rendelkező labdarúgó, aki most hozzánk érkezett. A csapatnál óriásai a lelkesedés és nyilvánvalóan segíteni fogunk neki, hogy visszanyerje a legjobb formáját."

 

"Már elmondtam, amit mondani akartam ezzel kapcsolatban, innentől pedig csakis a futballal kapcsolatban vagyok hajlandó beszélni erről. Mindannyian ismerjük a benne rejlő lehetőséget. Nagyon fiatal srác, csak 21 éves és mi segítünk neki alkalmazkodni ehhez a helyzethez."

 

"Ez egy másik bajnokság, de a benne rejlő potenciál miatt biztos vagyok benne, hogy ha eléri a megfelelő fizikális szintet, akkor nyilvánvalóan számítani fogok rá. Azt az információt kaptuk, hogy szeretné visszaszerezni szakmai hírnevét, a Getafe pedig ebben segíthet neki."

 

Egyelőre nincs információ arról, hogy a Getafe csapatának vételi opciója is lenne és sokan érdeklődve figyelik majd, hogy a United a szezon végén hogyan fogja kezelni a helyzetet.


Strettynews

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!