Solskjaer szerint Pogba jobb lesz

Ole Gunnar Solskjaer szerint Paul Pogba továbbra is azon dolgozik, hogy visszanyerje erőnléti állapotát.


A 27 éves középpályás COVID-tesztje augusztus végén pozitív lett, ami miatt két hétig karanténban volt, ami azt jelentette, hogy a francia válogatott hollandok elleni Nemzetek Ligája mérkőzésén sem léphetett pályára.

 

A 6-os mezben játszó játékosunk csak egy héttel a Crystal Palace elleni szezonnyitó előtt térhetett vissza az edzésekhez, vagyis ő sem lépett pályára a United egyetlen felkészülési mérkőzésén, az Aston Villa elleni, szeptember 12-én megrendezett találkozón.

 

Pogba eddig mindkét bajnokin kezdőként szerepelt, mindkettőn kb. 65 percet játszott és Solskjaer úgy hiszi, a középpályás tovább fog fejlődni, ahogyan egyre több játékidő lesz a lábában.

 

"Sokat kihagyott az előszezonban betegség miatt, úgyhogy nem játszott sem a válogatottban, sem a Villa elleni felkészülési meccsen" - nyilatkozta Ole a Brighton elleni, 3-2-re megnyert bajnoki után.

 

"Tehát az a két 60, 65 perc, amit kapott, segít neki és egyre jobb lesz."

 

 

Solskjaer az elmúlt hetekben nyíltan beszélt arról, hogy a csapat miként próbálja utolérni a többi csapatot erőnlétileg, miután az előző szezon csak augusztus közepén ért véget a Vörös Ördögöknek.

 

Ezt az Amex-ben lejátszott találkozó után is megismételte, elmagyarázva, hogy emiatt zárt oly erősen a Brighton szombaton, ám arra is rámutatott, miként reagált csapata Solly March kései találatára.

 

"Elmondtuk a játékosoknak, hogy a Brighton a liga egyik legjobb fizikai adatokkal bíró gárdája. Tehát tudtuk, hogy keményen kell dolgoznunk, 90 percen keresztül melóznunk kell és tudjuk, hogy a hosszú, európai szezon, valamint a kései felkészülés miatt nem vagyunk csúcson élesség és erőnlét szempontjából."

 

"Úgyhogy fel kellett készülnünk erre, de látható volt, hogy a végéhez közeledve több volt bennük, mint bennünk. Ám volt annyi a tartályban, hogy válaszolni tudjunk az egyenlítésre, ami nagyon örvendetes volt."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!