Hivatalos: Dalot kölcsönben a Milanhoz szerződött

A Manchester United védője, Diogo Dalot a 2020/21-es szezon hátralévő részét Olaszországban tölti majd és az AC Milannal szerezhet értékes tapasztalatokat.


Ez az első alkalom, hogy a 21 éves játékos kölcsönbe kerül, mióta 2018-ban szerződtették a Vörös Ördögök a Portotól. A portugál szélső védő 35 tétmérkőzésen szerepelt eddig a United színeiben, legutoljára szerdán, a Brighton & Hove Albion elleni Ligakupa mérkőzés alkalmával.

 

Első és eddigi egyetlen gólját a Unitedben januárban, a Tranmere Rovers 6-0-s FA-kupában történt legyőzése alkalmával szerezte.

 

 

Dalot számos ismerős arccal találkozhat majd a Serie A-ban, ugyanis jelenlegi csapattársai közül Andreas Pereira a Lazionál szerepel kölcsönben, míg a korábbi manchesteri trió, Romelu Lukaku, Ashley Young és Alexis Sanchez pedig az AC Milan városi riválisához, az Internazionale-hoz igazoltak az elmúlt 1 év során.

 

Matteo Darmian szintén olasz klubhoz, a Parmahoz igazolt a 2019/20-as szezon elején, míg Chris Smalling az AS Roma együttesében bizonyíthatott az előző idényben kölcsönben.

 

A Unitednél mindenki sok sikert kíván Diogo számára olaszországi tartózkodásához.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!