Greenwoodot fegyelmi vétség miatt figyelmeztette a klub

A Manchester United figyelmeztette Mason Greenwoodot lankadó fegyelme okán, ugyanis a 19 éves játékosnak gondjai akadtak a pontosságával.


A saját nevelésű támadó az utóbbi időszakban több alkalommal sem tudott a megadott időpontban megjelenni, ezért emlékeztették kötelezettségeire.

 

Greenwood, aki az előző, áttörést jelentő idényében 17 gólt jegyzett, nem szerepelt Ole Gunnar Solskjaer legutóbbi két meccsnapi keretében; sem a Newcastle elleni 4-1-es bajnoki győzelem, sem a keddi, Paris Saint-Germainnel szembeni diadal során.

 

 

A párizsi sikert megelőzően Solskjaert arról kérdezték, igaz-e, hogy egy pályán kívüli ügy miatt mellőzte Greenwoodot keretéből. A menedzser tagadta ezt és azt állította, hogy Greenwood apró húzódással küzd. Bár úgy tudni, hogy a játékosnak tényleg volt egy kisebb problémája, pontatlansága miatt is megrovásban részesült.

 

Greenwoodot a Vörös Ördögök akadémiájáról kikerülő játékosok egyik legfényesebbikének tartják, tehát Solskjaer azon lesz, hogy az angol válogatottban is bemutatkozott gólvágó újra megtalálja a fókuszt.

 

A United figyelmeztetése egyébiránt azután következett, hogy a Greenwoodot haza kellett küldeni Izlandról a Háromoroszlánosok edzőtáborából. Ugyanis ő és a Manchester City-s Phil Foden megszegték a koronavírus világjárvány miatt érvényben lévő szabályozást és egy-egy nőt hívtak fel a válogatott által biztosított hotelszobájukba.


Guardian

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!