Williamset kölcsönvenné a Soton

A Manchester United védője, Brandon Williams az egyik januárban kölcsönben megszerzendő célpontja a Southamptonnak.


A Szentek menedzsere, Ralph Hasenhüttl nyáron egyszer már megpróbálta kölcsönben megszerezni az angol U21-es válogatott védőt, ám akkor nem járt sikerrel.

 

Ettől függetlenül Williams továbbra is egyike azon játékosoknak, akiket szívesen látnának a St. Mary's-ben, miután a Southamptonnál tovább erősítenék a hátsó alakzatukat, azon belül is a szélső védők posztját, amelyek mindegyikén bevethető a manchesteri saját nevelés.

 

Alex Telles októberi megérkezése értelmében Ole Gunnar Solskjaer valószínűleg most már jobban hajlik majd az előző idényben irányítása alatt berobbant játékos ideiglenes elengedésére.

 

 

Williams eddig ebben a szezonban öt alkalommal jutott szóhoz a felnőtt csapatban tétmérkőzésen, amelyek közül legutóbb az RB Leipzig ellen 3-2-re elveszített Bajnokok Ligája összecsapáson lépett pályára december elején csereként.

 

A 20 éves játékos csak egyetlen egy alkalommal szerepelt a Premier League-ben idén, amikor pont a Southampton ellen 3-2-re megnyert idegenbeli bajnokin állt be, szintén a cserepadról a második játékrészben.

 

Williams debütáló szezonja parádésra sikerült az előző idényben, ugyanis minden sorozatot figyelembe véve 36 alkalommal lépett pályára a bajnokságban végül bronzérmet szerző csapatban.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!