Hivatalos: Williams kölcsönbe került

A Manchester United védője, Brandon Williams a 2023/24-es szezont kölcsönben, a Championshipben szereplő Ipswich Town együttesénél tölti majd.


A 22 éves játékos a Portman Roadon így újra együtt dolgozhat a United korábbi edzőjével, Kieran McKenna-val, aki az előző idényben automatikus feljutáshoz segítette a suffolkiakat és akik remek rajtot vettek idén is.

 

Brandon a felkészülési szezon során öt mérkőzésen játszott a Vörös Ördögök színeiben, a másodosztályba pedig nagy tapasztalatok birtokában térhet majd vissza, ugyanis a 2021/22-es szezont a Town helyi riválisánál, a Norwich City-nél töltötte kölcsönben. 

 

2019 szeptemberi debütálása óta 51 alkalommal ölthette magára tétmérkőzésen nevelőklubja mezét.

 

A 2022/23-as idényben leginkább az U21-es csapatban jutott szóhoz, számos alkalommal pedig a csapatkapitányi tisztséget is ellátta a Premier League 2-ben.

 

Összesen négyszer lépett ott pályára, emellett pedig a felnőtt csapat Burnley elleni Ligakupa meccsén is beállhatott kései csereként az Old Traffordon.

 

Első és eddig egyetlen gólját felnőtt szinten 2019 novemberében, a Bramall Lanen elért Sheffield United elleni 3-3-as döntetlen alkalmával jegyezte.

 

 

"Kieran volt az edzőm a Unitednél ifjúsági szinten és nagyon jó kapcsolatot ápolunk" - kezdte az angol védő az Ipswich hivatalos weboldalának.

 

"Mindig is a top edzők kvalitásaival rendelkezett és nagyon nagy hatással volt rám."

 

"Folyamatosan tartottuk egymással a kapcsolatot, érdeklődött arról hogy jól vagyok-e, én pedig minden tekintetben bízok abban, amit mond, mert rengeteget lehet tőle tanulni. Izgatott vagyok, hogy újra vele dolgozhatok majd együtt."

 

A Town szezonkezdete igen erősre sikeredett, miután eddig mindhárom bajnokijukat megnyerték a Championshipben.

 

A Unitednél mindenki sok sikert kíván Brandonnak a szezonra.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!