Tuanzebe több lehetőségre vágyik

A védő a hétvégi találkozó kapcsán nyilatkozott.


A 2020/21-es szezonban eddig 10 alkalommal léphetett pályára Axel Tuanzebe, aki a Watford elleni összecsapást megelőzően a decemberi ünnepi időszak előtt kapott helyet legutóbb Ole Gunnar Solskjaer kezdőjében a Goodison Parkban játszott Ligakupa mérkőzésen.

 

Nagyon fontos hét előtt áll az együttes, ugyanis átveheti a vezetést a Liverpoollal szemben a Premier League tabelláján.

 

"A táblázat élén akarunk állni, ennek teljesítésére pedig most jött el az idő" – kezdte a 23 éves labdarúgó.

 

"Két olyan meccs következik, amelyek után a kezünkben tarthatjuk az első helyet."

 

A Vörös Ördögök a mai napon kapják meg ellenfelüket az FA-kupa következő körébe, de Tuanzebe nem túlságosan izgatott – egyszerűen csak örül a kupasorozatban való további részvételnek.

 

"Ez a legfontosabb. Ahogy a meccs után is elmondtuk, nem számít más, csak a továbbjutás."

 

"Vannak gyengébb mérkőzések, mikor felforgatott csapattal kell kiállnunk, ilyenkor nehezen áll össze a játék, de a lényeg, hogy hoztuk a kötelezőt."

 

 

A bekk végig a pályán volt a Darazsak vendéglátásakor, de még több lehetőséget szeretne a jövőben.

 

"Természetesen növelni szeretném a játékperceim számát, ezért folyamatosan a megfelelő teljesítményre törekszem" – tette hozzá a 38-as. "A gárda jó eredményeket hoz, szóval az egyetlen út, ha megpróbálja észrevétetni magát az ember, mikor megkapja a sanszot, ami néha váratlanul is érkezhet."

 

"A legfőbb, hogy kapott gól nélkül sikerült nyernünk."

 

"Minden tisztelet a Watfordé. Egy nagyon lelkes alakulatról van szó. Még ha változott is a keretük, pontosan ismerjük az általuk képviselt karaktert és hozzáállást. Tisztában voltunk vele, hogy igazán jót kell letennünk az asztalra, ha le akarjuk őket győzni."

 

Axel üdvözli, hogy a klub szoros menetrendje miatt a keret számos játékosának lehetősége nyílik a bizonyításra.

 

"A rotációnak köszönhetően mindenki megmutathatja magát, így a sérülések is elkerülhetők. A helyek nyitottak, senki se eshet vissza, mert óriási a versenyhelyzet. Ebből a szempontból mindenképpen pozitív a programunk" - fejezte be Tuanzebe.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!