Hivatalos: Lingard kölcsönben a West Hamé

A Manchester United középpályása, Jesse Lingard a 2020/2021 szezon hátralévő részét a West Ham United együttesénél tölti majd kölcsönben.


A 28 éves saját nevelésű játékos ezzel újra együtt dolgozhat a Vörös Ördögök korábbi menedzserével, David Moyesszal a London Stadiumban, ahol újra állandó tagságot szeretne kivívni a kezdőcsapatban, emellett pedig szeretné hozzásegíteni a Kalapácsosokat ahhoz, hogy folytassák remek szereplésüket a bajnokságban.

 

Amellett, hogy a kölcsönszerződés értelmében nem léphet majd pályára az FA-kupa 5. fordulójában anyaklubjával szemben, a klub akadémiáján pallérozódott játékos a vasárnapi, Liverpool elleni bajnokin sem állhat majd újdonsült csapata rendelkezésére, miután nem tudták időben regisztrálni.

 

Mindazonáltal az átigazolás értelmében Lingard újra bizonyíthat annak érdekében, hogy bekerülhessen Gareth Southgate nyári Európa-bajnokságra készülő angol válogatott keretébe, miután a 2018-as világbajnokságon ő is tagja volt az elődöntőig menetelő Háromoroszlánosoknak.

 

Jesse minden sorozatot figyelembe véve három tétmérkőzésen jutott szóhoz ebben az idényben Ole Gunnar Solskjaer együttesében. Játszott a Luton Town és a Brighton & Hove Albion elleni Ligakupa sikerek, illetve a Watford elleni FA-kupa győzelem alkalmával is.

 

 

A 2019/20-as szezon utolsó bajnokiján az ő hosszabbításban szerzett Leicester City elleni góljával nyert csapata 2-0-ra és biztosította be harmadik helyét a Premier League-ben, de a legemlékezetesebb találata valószínűleg a 2016-os FA-kupa döntőben született, amikor az ő találatával győzték le a hosszabbításban a Crystal Palace-t.

 

Ez lesz Lingard pályafutásának ötödik kölcsönjátéka, miután korábban megfordult ideiglenesen a Leicester, a Birmingham City, a Brighton és a Derby County együtteseiben is.

 

A Unitednél mindenki sok sikert kíván Jesse-nek a fővárosban töltött időszakára.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!