A fiatal duo lehetőséget kaphat a Wolves ellen

Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United menedzsere elmondta, hogy tervei szerint Hannibal és Shola Shoretire szerephez juthat a csapat utolsó mérkőzésén a szezonban, melyet a Wolves ellen játszanak idegenben.


A norvég a klub riporterével, Mark Sullivannel beszélgetett az Aon Training Complexben arról, hogy véleménye szerint a két fiatal játékos megérdemli a lehetőséget arra, hogy pályára lépjenek a Farkasok elleni bajnokin a felnőtt csapatban.

 

A még mindig csak 18 éves Hannibal nyerte az Év Tartalék Játékosa díjat és arra lehet számítani, hogy debütálhat a felnőtt csapatban.

 

"Jó szezont futottak mindketten" - mondta Ole. "Részesei lehetnek a szezon utolsó bajnokijának, azt még meglátjuk, hogy mekkora részben."

 

 

Shoretire februárban már debütált a Newcastle elleni győztes mérkőzés során, melyen Marcus Rashford helyetteseként lépett pályára az Old Traffordon. Emellett az Európa-ligában, a Real Sociedad ellen is pályára léphetett és így részese volt azon menetelésnek, mely során a Vörös Ördögök végül bejutottak a sorozat fináléjába, ahol a Villarreal lesz majd az ellenfelük.

 

Shoretire végül megnyerte az Év Akadémiai Játékosa címet is.

 

"Magabiztosan akarunk bemasírozni a döntőre és sok energiával, ezért biztos, hogy lesz néhány változtatás a vasárnapi mérkőzésen" - tette hozzá a menedzser. "Szeretném élvezni a találkozót és lehetőséget adni azoknak, akiknek szüksége van erre, még a döntő előtt."

 

Amad Diallo szintén ott lehet a Farkasok elleni szezonzárón, Hannibal pedig a 15. akadémista lehet, aki Ole Gunnar Solskjaer regnálása alatt pályára léphet a United felnőtt csapatában, ha vasárnap lehetőséget kap a Molineux stadionban.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!