Hannibal nyerte az Év Tartalék Játékosa-díjat

Hannibalt választották a 2020/21-es szezonban az év U23-as játékosának.


A 18 éves játékos az Aon Training Complexben vette át a Denzil Haroun-díjat, miután kulcsszerepet vállalt Neil Wood Premier League 2-ben szereplő együttesének idényében.

 

Csak Will Fish szerepelt többször az ő 21 kezdőként lejátszott mérkőzésszámánál, amelyek során 4 gólt és 9 asszisztot jegyzett, amellyel messze a legtermékenyebb támadójátékos volt a csapatban.

 

Hannibal, aki egy másik középpályást, James Garnert követte a legjobb tartalék díjazottak között, örömmel mesélt:

"Ez egy nagyon büszke pillanat nekem és a családomnak. Köszönetet szeretnék mondani az edzőknek, a csapattársaimnak és mindenkinek, aki segített engem. Nagyon köszönöm."

 

"Szerintem jó volt az U23-as bajnokság, jól teljesítettünk egy fiatal csapattal és szerintem sokat tanultunk. Az edző sokat segített nekünk a technikánkat és azt illetően, hogy miként kell dolgoznunk. Személy szerint számomra nagyon jó volt. Rengeteget tanultam. Erősebbnek kell lennem. A meccseken sokkal kiegyensúlyozottabb voltam, több gólt szereztem és gólpasszt adtam, mint a korábbi szezonokban. Mindig jó megtenni ilyen lépéseket."

 

 

"Azt gondolom, hogy ő egy igazán lenyűgöző úton jár" - kezdte az U23-as csapat edzője, Neil Wood.

 

"Amikor először felkerült hozzánk, akkor tele volt energiával és megállás nélkül futott, néha a csapat kárára is."

 

"A fegyelmezettsége nagyon nagyot javult a labdával és anélkül is, illetve a védekezést illetően is. Elkezdte sokkal jobban érteni. Kezdetben egy kicsit nehéz volt számára, mert fizikálisan még fel kellett nőnie, de ő egy kemény srác. Szerintem bírja a rúgásokat és oda is figyel magára. Szerintem a szezon végéhez közeledve a Blackburn és a Liverpool elleni meccseken láthattuk, hogy milyen teljesítményre képes ő és szárnyalt."

 

"Szerintem a Liverpool elleni idegenbeli meccs volt az első alkalom, hogy a bal oldalon játszott. Egy edzőmeccsen, illetve az edzések során már kipróbáltuk őt ebben a szerepkörben, hogy meglássuk mire képes. Nagyon jól teljesített, azt gondolom, hogy remek volt. Úgy érzem, fontos az, hogy legyen néhány poszt, amelyen képes játszani és hatással lenni a csapatra, ne csak 10-esként vagy feltolt középpályásként."

 

"Fontos, hogy időnként hátravontabb szerepkörben játszattam, annak érdekében, hogy lássam, képes-e fegyelmezett lenni, keményen dolgozni, becsúszni, a labdához jutva lendületet venni és élesebbnek lenni. Játszott a bal oldalon, 10-esként, egy kicsit hamis 9-esként, kötetlen szerepben, ahol a helyzettől függően kellett felvennie a pozícióját."

 

"Rengeteg kihívással nézett szembe, de szerintem az egészet tekintve nagyon jól teljesített."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!