Bíztató üzenetek Lingardnak

A Manchester United egy családias klub, közösek a sikerek, a döntetlenek és a vereségek is. Ennek fényében pedig nem meglepő, hogy a csapat játékosai egytől-egyig kiálltak Jesse Lingard mellett a Young Boys elleni vereséget követően.


Lingard egészen gyermekkora óta a Manchester United játékosa és többször is kihangsúlyozta, hogy erre rendkívül büszke. Szerencsétlenségére azonban a keddi Bajnokok Ligája találkozón Bernben az esete negatív főszereplője lett, miután egy pontatlan hazaadást követően Siebatcheu az utolsó pillanatokban túl tudott járni David de Gea eszén és megszerezte a győztes gólt a házigazdáknak.

 

Lingard nagyon csalódott volt és szerda este egy őszinte üzenetet is közzétett a közösségi médiában a szurkolóknak, melyben elmondta, hogy mennyire dühíti őt a hibája és, hogy mennyire büszke arra, hogy ennek a csapatnak a tagja lehet.

 

"A múlt éjszaka nagyon fájdalmas volt számomra" - mondta Jesse. "Minden egyes alkalommal, amikor felveszem a United mezét bízom abban, hogy az emberek tosztában vannak azzal, hogy ez mit is jelent számomra. Mindig úgy lépek pályára, hogy a legjobb teljesítményt akarom nyújtani a klubért, a csapatért és különösen a szurkolókért."

 

"Nagyon dühös vagyok, hogy az én hibám miatt tudták megszerezni a győzelmet. Soha nem akarok egyetlen mérkőzést sem elveszíteni, de előfordulnak hibák a futballban és most együtt kell továbblépnünk. Mindannyian összeszedjük magunkat és már alig várom a vasárnapot."

 

Lingard posztjára rengeteg támogató üzenet érkezett a United szurkolóitól és a csapattársaktól is. Többek közt Paul Pogba is a kommentelő között volt, aki azt írta: "A siker valódi mércéje az, hogy hányszor vagy képes felállni a padlóról. Erősek vagyunk, tesó!"

 

 

Bruno Fernandes is mindig csapattársai mellett áll, legyen szó jó, vagy rossz napokról, így nem volt meglepő, hogy az ő nevével is találkozhatunk a kommentszekcióban: "Együtt veszítünk és együtt nyerünk." Diogo Dalot is csatlakozott honfitársa hozzászólásához és megerősítette: "Mindig veled vagyunk, együtt a győzelemben, együtt a vereségben."

 

Fentiek mellett pedig David de Gea, Harry Maguire, Tahith Chong, Alex Telles és Juan Mata is bátorította csalódott csapattársát. A mérkőzést követő interjúban a csapat kapitánya, Harry Maguire megvédte társát és elmondta, hogy támogatni fogják, hogy ezt mielőbb elfelejtse. "Csalódás, de ilyen a futball."

 

"Az emberek hibáznak, mi pedig emberek vagyunk. Nem hibáztatjuk Jesse-t. Beállt és megpróbált helyesen cselekedni, nyilvánvaló, hogy hibázott, de mindenki követ el hibákat."

 

"Biztos vagyok benne, hogy a ma pályára lépő játékosok mindegyike vétett már olyan hibát, ami gólhoz vezetett. Tudom, hogy Jesse összeszedi magát, amiben mi mind segíteni fogjuk és vasárnap ismét készen fogunk állni."

 

Jesse is hangsúlyozta, hogy próbál pozitív maradni és már alig várja a vasárnapi, West Ham elleni bajnokit. Az angol támadó a londoniaknál töltötte az előző szezon második felét, ami egy rendkívül sikeres időszak volt számára, majd visszatért nevelőklubjához és azóta már nem egy alkalommal kapott dicséretet a csapat norvég menedzserétől is.

 

Lingard nagyszerű munkát végzett a felkészülési időszakban és egyedül a Leeds elleni szezonnyitót volt kénytelen kihagyni a koronavírus miatt. A Southampton elleni találkozót követően a válogatottba is visszatért, ahol Andorra ellen eredményes is tudott lenni, ahogy a Newcastle elleni bajnokin is.

 

A Unitednél mindenki Jesse mellett áll és várják, hogy újra a pályán láthassák őt.

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!