Ole támogatja Lingardot

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer szerint Jesse Lingard nagy dolgokat vihet véghez a csapatban idén, és úgy gondolja, hogy az akadémia kiválósága felkészült, hogy szembenézzen azzal a csapattal, amelynél az előző szezon második felét töltötte.


A múlt hét igazi hullámvasút volt Lingard számára, aki szép gólt szerzett a Newcastle United ellen szombaton, de szerencsétlenségére a Young Boys elleni BL mérkőzés hosszabbításában egy rossz hazagurításból gólpasszt adott az ellenfél támadójának, Jordan Siebatcheu-nak, aminek köszönhetően a svájciak három pontot szereztek a mérkőzésen és így vezetik is a F csoportot.  

 

A csalódott középpályás a Manchester United teljes bizalmát élvezi, a közösségi médiában biztosították őt erről többek között Bruno Fernandes, Paul Pogba és Harry Maguire is. Mindannyian megmutatták, hogy kiállnak a United 14-es számú játékosáért a minden téren.

 

Ugyan ezt jelezte Solskjaer is, aki Jesse ambícióiról beszélt a Unitedben és csodálatát fejezte ki játékosa teljesítményével kapcsolatban, miután az visszatért a csapathoz azt követően, hogy kölcsönben szerepelt a United soron következő, vasárnapi ellenfelénél a 2020/21-es szezon végéig.

 

"A Manchester United játékosaként látjuk őt a jövőben is" - nyilatkozta a menedzser a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón.

 

"Jesse egy varázslatos időszakot követően tért vissza hozzánk a West Hamnél töltött kölcsönszerződéséből. Megmutatta, milyen minőséget képvisel és visszahívták az angol válogatottba is."

 

"Nagyon szeretnénk már látni Jesse legjobb formáját a szezonban" - tette hozzá Ole.

 

Lenyűgöző olvasni Lingard statisztikáit, amiket a West Ham csapatában ért el. Kilenc alkalommal volt eredményes 16 mérkőzésből a Kalapácsosok színeiben, miután januárban csatlakozott a londoni csapathoz a szezon végéig. A 28 éves támadó góljai mellett öt gólpasszt is kiosztott és segítségével a csapat kvalifikálni tudta magát az Európa-ligába is a 2016/17-es szezon óta először. 
 

Az Aston Villa elleni bemutatkozó duplája csak a kezdet volt a United Akadémián végzett játékos számára, hiszen a Tottenham, a Leeds United, az Arsenal, a Leicester, a Newcastle és a Wolves ellen is betalált.

 

 

Utóbbi volt a játékos legszebb gólja. Jesse a saját térfelén vette át a labdát, ellentámadásba lendült és egy remek ütemű fordulással három játékoson is átverekedte magát, mielőtt egy csodálatos lövéssel túljárt a kirohanó Rui Patricio eszén.

 

Az a találat azt jelentette, hogy áprilisban ő vitte el a hónap legszebb gólja címét, és begyűjtötte mellé a hónap játékosa díjat is. 

 

Továbbá Lingard volt a leggyorsabb West Ham játékos, aki tíz gólban is szerepet vállalt a csapatban a bemutatkozását követő kilenc mérkőzés alatt. Paul Kitson tartotta a rekordot 12 meccses rekordjával 1997 óta.

 

Solskjaer kitért Lingard helyzetére is a csapatnál, aki hét éves kora óta tartozik a Unitedhez. 

 

"Egy éve van hátra a szerződéséből és a klub tárgyalni fog vele és édesapjával" - fedte fel Ole. "Támogatjuk Lingardot és reméljük, hogy itt marad velünk. Ő ízig-vérig Vörös Ördög. "


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!