Solskjaer reagált a Lingard jövőjét firtató kérdésekre

Ole Gunnar Solskjaer elmondta, hogy fontos játékosa Jesse Lingard a csapatának az idei szezon során és bízik benne, hogy hamarosan új szerződést tudnak aláírni vele.


Az angol támadó mondhatjuk, hogy eddigi pályafutása során kizárólag a Manchester Unitedet szolgálta, már egészen fiatal korától kezdve az Akadémián is. Lingz több alkalommal is elmondta, hogy hatalmas büszkeséggel tölti el minden egyes alkalom, amikor a Vörös Ördögöket képviselheti a pályán, ami meg is látszódik a szezonban nyújtott teljesítményén, hiszen visszatérve a West Hamtől, ahol az előző idény második felét kölcsönben töltötte kirobbanó formában játszik.

 

A felkészülési időszakban is kiemelkedően teljesítő játékos sajnos pozitív COVID teszt miatt kihagyni kényszerül a Leeds elleni szezonnyitót, amit 5-1-re megnyert csapata, a 28 éves támadó azonban ezt követően 7 alkalommal is a pályára léphetett és két alkalommal is győzelemhez segítette csapatát a Newcastle és a West Ham elleni mérkőzéseken.

 

A szombati, Leicester City elleni bajnokit megelőző sajtótájékoztatóján Solskjaert Lingard jövőjéről, illetve az esetleges januári távozásáról felröppenő pletykákról kérdezték.

 

"Jesse jól kezdte a szezont, többször pályára lépett és gólokat is tudott szerezni, amik nagyon fontosak voltak számunkra. Tudja, hogy mit akarunk, tudja, hogy szeretnénk szerződést hosszabbítani vele. Fontos játékosnak tekintjük és tisztában van vele, hogy rajta is múlik, hogy mennyi játékidő jut neki, de egyelőre úgy látom, hogy megérdemli, hogy játszhasson. Azonban valahányszor kijelölök egy kezdőcsapatot sajnos ki kell hagynom játékosokat."

 

"Remélhetőleg sikerül megegyeznünk vele a hosszabbításról, mert nagyra tartjuk őt és egy kiváló játékosként tekintünk rá. Ő egy olyan ember, aki jó, ha a klubnál van."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!