Hivatalos: Chongot megműtötték

Tahith Chong visszatér a Manchester Unitedhez, miután birminghami kölcsönidőszaka alatt ágyéksérülést szenvedett


A curacaói születésű játékos kiváló formában játszott eddig, Lee Bowyer menedzser pedig elismerte, hogy igazi csapás, hogy elveszítették a középpályást. A United szerda reggel erősítette meg, hogy:

 

"Tahith műtéten esett át, hogy helyrehozzák sérülését. Az operáció jól sikerült és a rehabilitáció idejére visszatér a Manchester Unitedhez, ami az orvosok véleménye szerint 4-5 hónap lesz."

 

Chong rengeteg tapasztalattal lett gazdagabb a Championshipben, Bowyer mester pedig több pozícióban is lehetőséget biztosított számára. A fiatal játékos pedig egyértelműen lenyűgözte menedzserét. A klub hivatalos honlapján a birminghami menedzser így nyilatkozott:

 

"Sajnos meg kellett műteni és várhatóan 16 hét lesz a felépülése. Nehéz felfogni egy ilyen sérülést, mert ráadásul a pálya szélén állva történt és senki nem volt a közelében, mégis megtörtént a baj. Hatalmas veszteség ez számunkra, mert mindenki láthatta, hogy milyen jó játékos ő. Fontos volt számunkra. Nagyon nehéz lesz nélküle, de most a legfontosabb, hogy Tahith végigcsinálja a rehabilitációt, ami miatt visszatér Manchesterbe, ahol vigyázni fognak rá. Nagyon jól érezte itt magát és hiányozni fog nekünk."

 

 

A 21 éves játékos 13 alkalommal lépett pályára a bajnokságban, az Instagram oldalán pedig az alábbiakat tette közzé:

 

"Játékosként fáj, hogy ez történt, de ilyen az élet. Sérülést szenvedtem és egy ideig nem léphetek pályára. Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek a Birmingham City csapatánál, mert nagyon sok jót kaptam tőlük az elmúlt hónapokban."

 

"A játékosok, a stáb és mindenki a klubnál az első naptól kezdve nagyon kedves volt velem. Rengeteg segítséget kaptam és köszönöm a menedzser bizalmát, soha nem fogom elfelejteni."

 

"Szeretném külön megemlíteni a szurkolókat, akik szintén az első naptól kezdve támogattak, ami nagy segítség volt szintén. Most a felépülésre és a visszatérésre fogok koncentrálni."

 

A Unitednél mindenki a legjobbakat kívánja Tahith-nak és mielőbbi felépülést.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!