Hivatalos: Rangnick az ideiglenes menedzser

A Manchester United örömmel jelenti be, hogy Ralf Rangnick lesz a csapat ideiglenes menedzsere a szezon végéig és csupán csak a vízum és a munkavégzési engedélyek megszerzésének idején múlik, hogy mikortól áll munkába a német mester.


A menedzseri időszakot követően a megállapodás szerint Ralf további két évig tanácsadói szerepkörben a Unitednél marad. 

 

John Murtough elmondta:

"Ralf az egyik legelismertebb edző és újító az európai futballban. Ő volt az első számú jelöltünk az ideiglenes menedzseri pozícióra a közel 4 évtizedes, felbecsülhetetlen értékű vezetői tapasztalata és technikai tudása miatt."

 

"A klubnál mindenki nagyon várja, hogy vele dolgozhasson a szezon hátralévő részében, majd a további két évben, amely során tanácsadói szerepkörben segíti tovább a csapatot."

 

 

Rangnick eképpen nyilatkozott: "Izgatott vagyok, hogy csatlakozhatok a Manchester Unitedhez és arra fogok koncentrálni, hogy ez a szezon sikeres legyen a klub számára. A csapat tele van tehetséges játékosokkal és remek az egyensúly a fiatalok és a tapasztalt játékosok arányában is. A következő 6 hónap során minden erőfeszítésem arra irányul majd, hogy segítsem ezeket a játékosokat kibontakozni, hogy megmutathassák a bennük rejlő tehetséget egyénileg és ami a legfontosabb, csapatként."

 

"Ezen túlmenően pedig alig várom, hogy tanácsadóként is segíthessem a Unitedet a hosszú távú célok elérésében."

 

Michael Carrick marad a csapat élén, amíg Ralf munkavállalási vízumát véglegesítik, a klub pedig szeretne külön köszönetet mondani a Lokomotív Moszkvának az együttműködésért, melynek eredményeként a német edző a Manchester Unitedhez került.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!