Rangnick: Minden adott a United számára

Ralf Rangnick, a Manchester United ideiglenes menedzsere úgy gondolja, hogy megvannak a megfelelő alapok ahhoz, hogy a Vörös Ördögök ismét dicsőséges időket éljenek meg.


A német mester csalódott, hogy a szezonban a csapat csak a 6., vagy 7. helyen fog végezni a Premier League-ben és úgy érzi, hogy az Atletico Madrid elleni Bajnokok Ligája kiesés komoly morális csapást mért csapatára egy kritikus időszakban.

 

Meg van azonban győződve arról, hogy a klubnál minden megvan ahhoz, hogy a United ismét a csúcsra érjen az új menedzser, Erik ten Hag irányításával, aki már alig várja, hogy elkezdhesse a munkát.

 

"Úgy gondolom, hogy ha levonjuk a megfelelő következtetéseket az idén tapasztaltakból, akkor  tudunk pozitív irányba lépni. Biztos vagyok benne, hogy tudunk jó irányba haladni majd. Erik személyében egy modern edzőnk lett, aki az elmúlt években bőven bizonyított az Ajaxnál. Európa egyik legjobb edzője."

 

 

"Itt minden lehetőség adott. A közel 80000 férőhelyes stadion minden meccsen megtelt. Nagyon jó edzőpályánk van, kiváló személyzettel, tehát minden megvan."

 

"Most azon kell dolgoznunk, hogy a következő átigazolási időszakokban megszerezzük azokat a minőségű és mentalitású játékosokat, akikre egy olyan nagy klubnak, mint a Manchester United szüksége van."

 

"Biztos vagyok benne, hogy vissza tudjuk hozni a Vörös Ördögöket a liga élmezőnyébe."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!