Rangnick: Korai még az átigazolásokról beszélni

Rangnick elmondta, hogy korainak tartja még azt, hogy a januári átigazolási időszakról beszéljen a sajtó képviselőivel arról, hogy lesznek-e lehetséges érkezők, netán távozók.


A német mester már 27 különböző játékosát láthatta a pályán a Crystal Palace és a Young Boys elleni mérkőzések alkalmával, ezek mellett epdig már több edzést iss levezényelt a csapat carringtoni edzőközpontjában.

 

Rangnick elismerte, hogy sokkal jobban ismeri már a csapatot, mint 7 nappal ezelőtt, de véleménye szerint több időre van szükség a keret feltérképezéséhez mielőtt arról kezdene el beszélni, hogy a januári átigazolási időszakban milyen mozgásokra lehet majd számítani.

 

"Nyilvánvaló, hogy az elmúlt egy hétben sikerült jobban megismernem a játékosokat" - mondta Rangnick a pénteki sajtótájékoztatóján. "Volt két meccsünk és néhány edzésünk is közösen, de még túl korai arról beszélni, hogy mit szeretnénk majd csinálni az átigazolási időszakban."

 

A 63 éves szakember elismerte, hogy a keret nagysága miatt előfordulhat, hogy egyes játékosok távoznak majd, de elmondása szerint mindenkivel le fog ülni, hogy megbeszélje az átigazolás ügyét, legyen szó akár kölcsönről, vagy akár végleges távozásról. A döntést pedig az érintettek fogják meghozni.

 

 

"Ha azt nézem, hogy hány játékosom van, akkor azt látom, hogy elég sokan vannak. Persze sosem lehet kijelenteni, hogy elég játékosunk van, de arról sem szabad megfeledkezni, hogy gondoskodnunk kell arról, hogy a játékosok itt akarjanak maradni."

 

"Ha nem kapnak elég játékidőt, akkor érdemes velük beszélni, hogy kiderüljön, ők mit gondolnak."

 

Az ünnepi időszak nagyon mozgalmas, így több lehetőség lesz a játékosok számára, hogy megmutassák magukat. Szombaton a Norwich City látja vendégül Rangnick csapatát, de utaznak még a Vörös Ördögök a Brentfordhoz és a Newcastle-höz is, valamint hazai pályán fogadják majd Brighton és a Burnley együtteseit.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!