Rangnick reakcója a Norwich legyőzésére

Bár a Manchester United menedzsere, Ralf Rangnick elégedett volt a Norwich City 1-0-s legyőzésével, de többet vár el legénységétől.


Nehéz erőlködés

"Kemény feladat volt és a mérkőzés bizonyos részeiben jól teljesítettünk. De a többi részeiben hiányzott a játékunkból az intenzitás, nem volt megfelelő a testbeszédünk és nem voltunk ugyannyira agresszívek, mint a Norwich, különösen támadásban. Több fizikalitással és intenzitással többre mehettünk volna. A legvégén egy nagyon fontos kapott gól nélküli meccsel távozhattunk, köszönhetően David de Gea-nak, aki három-négy nagy védést is bemutatott a második félidőben. Összességében ez nagyon fontos három pont számunkra. Mindazonáltal sokkal boldogabb lennék, ha kevesebb helyzetet, szögletet, szabadrúgást engedélyeznénk az ellenfelünknek. Szerintem túlzottan sokat ilyennel kellett szembe néznünk, különösen a második játékrészben."

 

De Gea adósai

"Ez egy fantasztikus teljesítmény volt Davidtól. Valószínűleg ő volt a mérkőzés legjobbja, különösen a második félidőben. Három-négy parádés védést is bemutatott."

 

A mai taktika

"Azt gondolom, hogy még nem volt annyi időnk közösen, hogy taktikailag fejlődni tudjunk. Nem hiszem, hogy mai produkcónk a taktika vagy annak a kérdése lett volna, hogy milyen távolságra voltak egymástól a csapattársak. Sokkal inkább az egy-az-egy elleni párharcok határozták meg, mind védekezésben, mind pedig támadásban, illetve a második hullámban érkező labdák. Minden arról szól, hogy ki nyeri meg az egyéni párharcokat és ki tudja begyűjteni a második hullámban érkező labdákat. Ez jelentette a különbséget a mérközés különböző részeiben és a felállásunk tekintetében is."

 

 

Lindelöf lecserélése

"Nem emlékszik arra, hogy mi történt. Azt hiszem volt egy ütközése egy másik játékossal, amely után nem kapott levegőt. Légzési problémái voltak, a pulzusa pedig magasabb volt, mint a megszokott. Már megvizsgáltuk és eddig úgy néz ki, hogy rendben lesz, de még mindig egy kicsit sokkos állapotúnak tűnik."

 

Biztosabb lábon kell állnunk

"A legtöbb gólt kaptuk a top 10 csapat közül. Most volt egymás után két kapott gól nélküli meccsünk, ami jó, de tovább kell fejlődnünk az idegenbeli mérkőzéseken nyújtott teljesítményünkben, különösen az olyan fizikális, magasan letámadó csapatok ellen, mint a Norwich. A Norwich nem úgy játszott, mint egy sereghajtó együttes."

 

Hasonlóra számíthatunk a Brentfordtól is?

"Kedden egy újabb nehéz mérkőzésre kell készülnünk a Brentford ellen. 2-1-re nyertek a Watford, egy másik fizikális csapat ellen, nekünk pedig magasabbra kell emelnünk az általunk nyújtott szintet." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!