Rangnick bízik a játékosokban

Ralf Rangnick elárulta, hogy a Norwich elleni nehéz mérkőzést követően elégedett volt a legtöbb játékos egyéni teljesítményével.


A Vörös Ördögök Cristiano Ronaldo második félidőben értékesített büntetőjével tudták megnyerni a találkozót, bár messze nem a legjobb teljesítményt nyújtotta a vendég csapat a mérkőzésen. Azonban meg kell említeni mindenképpen, hogy a szezon ezen szakaszában sokszor az eredmény a fontosabb, mintsem a teljesítmény. Emellett pedig a Chelsea, a Liverpool és a Manchester City is büntető segítségével tudtak nyerni a fordulóban.

 

A német menedzser elmondta, hogy fontos, hogy ismét kapott gól nélkül tudta lehozni a meccset csapata a nehéz körülmények ellenére is.

 

"Ez egy teljesen másfajta mérkőzés volt, mint a Crystal Palace elleni. A Norwich rendkívül bátor volt és agresszív, olyanok voltak, mint mi a Palace ellen. Itt most az a kérdés, hogy hogyan kezeljük az ilyen fajta csapatokat, mert azt láttam, hogy a játék bizonyos szakaszában problémáink voltak."

 

 

"Sokkal keményebb fellépésre van szükségünk, hogy bizonyos párharcokat megnyerjünk és ezzel jobban is teljesíthetünk az ilyen mérkőzéseken. Úgy gondolom, hogy a védősor és köztük a kapus is jól teljesített. Scotty és Fred is magas szinten játszott. Támadásban is voltak szép megmozdulásaink, de nem sikerült mindig a legjobb megoldást megtalálnunk."

 

"Azt gondolom, hogy a két csatárunk most nem játszott azzal a lendülettel, amire képesek, de ez összefügg kicsit azzal is, hogy a Norwich hogyan játszott."

 

A következő megmérettetés a kedd esti, Brentford elleni bajnoki lesz Rangnick csapata számára.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!