Sharp csatlakozik a United stábjához

Ralf Rangnicknak, a Manchester United ideiglenes menedzserének stábja új taggal bővült.


Ewan Sharp a Lokomotív Moszkvánál dolgozott együtt a német trénerrel és most segédedzőként, valamint elemzőként csatlakozik a Vörös Ördögökhöz. A skót szakember korábban a New York Red Bulls és a Toronto FC csapatánál is dolgozott és két éven keresztül ellátta az Egyesül Államokbeli Northwestern Egyetem Teljesítményelemzési igazgatói posztját is.

 

Chris Armast már bemutatta Rangnick a csapatnak, aki New Yorkban és Torontoban is együtt dolgozott Sharppal, így ők kiválóan ismerik egymást. Ewan a New York Red Bulls teljesítmény elemzője volt, mielőtt ez év februárjában elfoglalta volna a Toronto FC segédedzői posztját. Ezt követően a múlt hónap során költözött Moszkvába.

 

 

Sascha Lense is bekerült Rangnick stábjába és abban bíznak, hogy a Vörös Ördögök jól zárják majd az évet az idén még rájuk váró két bajnokin, melyeken a Newcastle (december 27.) és a Burnley (december 30.) lesznek az ellenfelek.

 

Tegnap elkezdték újra az edzéseket a csapat carringtoni edzőközpontjában és a Brentford, valamint a Brighton elleni elhalasztott mérkőzések után a játékosok ismét együtt készülhetnek a soron következő mérkőzésekre.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!