Csapathírek a Newcastle meccs előtt

A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick friss hírekkel szolgált csapata állapotáról és elárulta, hogy a srácok gőzerővel készülnek a Szarkák elleni bajnokira azt követően, hogy nagyjából két hete nem léptek pályára.


A Vörös Ördögök a Newcastle otthonába látogatnak december 27-én, hétfőn azt követően, hogy az előző két Premier League meccsüket a Brentford és a Brighton ellen elhalasztották a COVID esetek megszaporodása miatt.

 

Ennek eredményeként a carringtoni edzőközpont is bezárt néhány napra, a játékosok pedig ezen a héten tértek vissza folyamatosan a csoportos edzésekre. Rangnick elárulta, hogy 1 héttel ezelőtt még csak 11 játékos állt rendelkezésére, most azonban majdnem teljes a keret, akikből válogathat.

 

A német mester elmondása szerint Paul Pogba még mindig lábadozik és az előzetes tervek szerint ő lehet az egyetlen játékos, aki így kimaradhat a hétfői keretből. 

 

"Igen, ahogy tudjátok is a múlt héten csütörtökön volt az utolsó edzésünk és azon a napon 8 mezőnyjátékos és 3 kapus állt rendelkezésemre, ezért 4 napra be is zártuk az edzőközpontot, hogy megelőzzük a további fertőzéseket."

 

"Ezen a héten a mai volt a 3. edzésnap, kedden kezdtünk és tegnap, valamint ma is tudtunk edzeni és a mai napon 25 mezőnyjátékos volt már jelen. Csak Paul Pogba hiányzik, a többiek egészségesek és rendkívül pozitív volt az elmúlt hétben tapasztalt fejlődés."

 

 

A fentiek értelmében Raphael Varane és Edinson Cavani is játékra kész állapotban vannak. A páros combizom és ínproblémákkal küzdött az elmúlt hetekben, de már a Norwich elleni találkozót megelőzően azt mondta a német menedzser, hogy közel állnak a visszatéréshez. 

 

Anthony Martial és Aaron Wan-Bissaka is visszatérhettek, akik a Carrow Road-i kirándulást szintén sérülés miatt kihagyták, Rangnick pedig úgy látja, hogy a csapat tagjai készen állnak a hétfői bajnokira minden fennakadás ellenére.

 

"Amennyire a mai edzésen láttam mindannyian jó formában vannak. Mindenki megcsinálta a házi feladatát, hiszen mindenki kapott edzéstervet otthonra és, ahogy látom be is tartották amit kértünk tőlük."

 

"A látottak alapján elmondhatom, hogy legtöbbjük, ha nem mindegyikük elérhető lesz és persze nehéz döntést kell majd hoznom, hogy ki kap helyet a kezdőben."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!